25 / 04 / 2024

Yıldız Konutları ulaşım!

Yıldız Konutları ulaşım!

Firma: Kent Konut

Proje: Kocaeli Yıldız Konutları

Yıldız Konutları ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Kent Konut tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer veriliyor ve projede banka kredisi kullanılabiliyor...



Kocaeli Yıldız Konutları Projesi, geniş yeşil alanları ve sosyal olanakları ile Kocaeli'de  Kent Konut  girişimi konumlandırılıyor. Projedeki konutlar hemen teslim ediliyor.

 

 

Kocaeli Yıldız Konutları,1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri ile geniş sosyal imkanlara sahip. Projedeki konutlar için yüzde 25 peşinat veriliyor.

 

 

Kocaeli Yıldız Konutları, dinlenme alanları, oyun alanları, yürüyüş alanları, güvenlik ve otopark ve spor alanları gibi alanlara sahip olacak şekilde inşa ediliyor.

 

 

Yıldız Konutları ulaşım

 

 

 

Yıldız Konutları ulaşım olarak merkezi bir lokasyonda yükseliyor. Projede toplam 656 adet konut ve 30 adet iş yerine yer veriliyor.

 

 

Yıldız Konutları ulaşım

 

 

Yıldız Konutları adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ

 

 

 

Telefon : (0262)  331 07 03

Web adresi: http://www.kentkonut.com

 

 

Gizem Çelik/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön