26 / 04 / 2024

Yıldız Residence Gayrettepe'de 1 milyon 100 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Yıldız Residence Gayrettepe'de 1 milyon 100 bin liraya 2+1! Yeni proje!

Firma: Baraka Proje Geliştirme

Proje: Yıldız Residence

Yıldız Residence Gayrettepe projesinde 2+1 daireler 1 milyon 100 bin lira ile 1 milyon 250 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Yıldız Residence Gayrettepe'de teslimler önümüzdeki Temmuz ayında yapılıyor...




Baraka Proje Geliştirme tarafından inşa ediliyor olan Yıldız Residence projesi kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi üzerinde yükseliyor.  Yıldız Residence  Gayrettepe projesi 8 katlı olarak inşa ediliyor.


Tüm dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı Yıldız Residence Gayrettepe projesinde daireler ebeveyn banyolu ve ebeveyn banyosuz olarak ayrılıyor. 16 daire ve 3 dükkanın yer aldığı Yıldız Residence Gayrettepe projesinin her katında 2 daire bulunuyor.


Son 4 adet konutun kaldığı Yıldız Residence Gayrettepe projesinde teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Yıldız Residence Gayrettepe fiyat listesi 1 milyon 100 bin lira ile 1 milyon 250 bin lira arasında değişiyor.


Yıldız Residence Gayrettepe ödemeleri banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli olarak yapılabiliyor. Dairelerin 96 metrekare büyüklükte tasarlandığı Yıldız Residence Gayrettepe projesinde 24 saat güvenlik, kapalı otopark, resepsiyon bulunuyor. 



Yıldız Residence Gayrettepe nerede?

Yıldız Residence Gayrettepe adres : Yıldız Posta Caddesi  No:24 Gayrettepe-Beşiktaş/İstanbul


Yıldız Residence Gayrettepe ulaşım!


Yıldız Residence Gayrettepe de 1 milyon 100 bin liraya 2+1! Yeni proje!


Yıldız Residence Gayrettepe satış ofisi

Tel : 0212 306 0 306

Web : http://yildizresidence.com.tr/


projeye sor



Geri Dön