27 / 04 / 2024

Yılın son kazançlı alışverişi bu hafta sonu Trump’ta!

Yılın son kazançlı alışverişi bu hafta sonu Trump’ta!

İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklar eğlenirken aileler de yılın son kazançlı alışverişinin keyfini yaşayacak.Bu hafta sonu Trump Alışveriş Merkezi mağazalarında ekstra yüzde 20 indirim kampanyası var!



Bu hafta sonu Trump Alışveriş Merkezi mağazalarında ekstra yüzde 20 indirim kampanyası var! İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde çocuklar eğlenirken aileler de yılın son kazançlı alışverişinin keyfini yaşayacak. 28-29 Aralık’ta Trump Alışveriş Merkezi mağazalarında ekstra yüzde 20 indirimli alışverişler yapılacak. 


Markaların kendi indirimlerinin üzerine ekstra yüzde 20 indirim, sadece Trump mağazalarında olacak. Kasada ekstra indirim yapacak markalardan bazıları şunlar: İpekyol, Twist, Roman, Mudo, Beta, English Home, Lee Cooper, D&R, Stefanel, Hummel…


Trump Alışveriş Merkezi,  çocuklar için yılbaşı partileri düzenliyor

Trump Alışveriş Merkezi, 28-29 Aralık’ta sadece çocuklara özel yeni yıl partisi düzenliyor. Özel olarak oluşturulacak parti alanında renkli etkinlikler ve sürpriz hediyeler olacak.


Çocuklar için tüm detayların düşünüldüğü partide kar bile yağacak. Balon ve konfetilerle süslenen özel alanda minikler önce kendilerine hediye edilecek şapkalarını ve gözlüklerini takacak, ardından eğlenceye başlayacak. Danslar, ritim şovlar, şarkılar, minik dilek ağacı, pandomim, tahta bacaklar, Noel Baba ile buluşmalar partinin detaylarından sadece birkaçı… Partiye ve eğlencelere katılım ücretsiz olacak.



Geri Dön