29 / 03 / 2024

Yılın son yenileri satışa çıkıyor!

Yılın son yenileri satışa çıkıyor!

Seba İnşaat'ın Kağıthane'de İndex Grubun arazisi üzerinde inşa edeceği Seba Office Boulevard 25 Kasım'da lanse edilecek. İndeksin 20 bin metrekarelik arsasını Seba Vadi inşaat'a satmasıyla hayat bulacak konut projesi 3 bloktan oluşacak.





Eylül ayında hareketlenen gayrimenkul piyasasında konut üreticileri bir taraftan stoklarını eritme kampanyaları düzenlerken bir taraftan da yeni projeler için tanıtım toplantıları düzenliyor. Son 3 ayda tanıtımı yapılan yeni projelerin sayısı 20'yi bulurken yıl bitmeden görücüye çıkacak olan 10'a yakın proje mevcut. Bunlardan üçü gelecek hafta görücüye çıkıyor. 



Evvel İstanbul

Emlak Konut GYO, intaya. EYG Gayrimenkul Geliştirme ve İntes ortaklığında Yeni istanbul'un merkezi Başakşehir'de geliştirilen "Evvel İstanbul" projesini tanıtmak amacıyla 26 Kasım Çarşamba günü basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıya Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum. EYG Grup icra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik ve İntaya ile intes İnşaat'ın yöneticileri katılacak. Etap etap inşa edilecek olan Evvel İstanbul'un ilk etabında 678 daire yer alacak. 2017 yılında teslim edilecek olan projede Kayaşehir'de hayat bulacak. 



Aydos Country 

Sinpaş GYO'nun art arda lanse ettiği projelere bugün bir yenisi ekleniyor. Genel Müdürü Seba Gacemer'in ev sahipliğinde tanıtılacak olan Sancaktepe'deki 900 dairelik Aydos Country için sürpriz ödeme planları belirlendi. 'Herkes Ev sahibi olsun' sloganıyla hareket eden Gacemer ve ekibi, Sinpaş GYO imzasıyla yükselecek olan Aydos Country'un Sinpaş Holding'in 40. Kuruluş yıldönümüne yakışır bir proje olması için çalışıyor. 


Yeni Akit


Geri Dön