27 / 04 / 2024

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'ne ziyaretçi akını!

Türkiye'nin farklı bölgelerinden özel turlar veya okullar aracılığıyla Eskişehir'e gelen misafirler, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yerli turistler soğuk havaya rağmen müzeyi ziyarete geldi...



Yerli turistler soğuk havaya rağmen balmumu heykellerini görmek için müze önünde kuyruk oluşturdu.


Türkiye'nin farklı bölgelerinden balmumu heykellerini görmek için Eskişehir'e gelen yerli turistler, soğuk havaya rağmen dakikalarca kuyrukta bekledi. 


Türkiye'nin farklı bölgelerinden özel turlar veya okullar aracılığıyla Eskişehir'e gelen misafirler, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İstanbul, Edirne, Kırklareli, Bilecik gibi illerden Eskişehir'i gezip tarihini öğrenmek isteyen yerli turistler, soğuğa ve yağan yağmura aldırış etmeden müze kapısında oluşan kuyrukta dakikalarca bekledi.


Kuyrukta bekleyen öğrenciler grubu, genelde sanatçıların heykellerini merak ettiklerini belirttiler. Öğrenciler ayrıca, eski Türk büyüklerini ve efsane olmuş futbolcuları da görmek istediklerini söylediler. Yine il dışından gezi amaçlı gelen bir öğretmen, soğuğa rağmen beklemeye değer bir müze olduğunu kaydederek, "Atatürk, İsmet İnönü gibi devlet büyüklerini görmeyi istiyorum. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli gibi günümüz devlet büyüklerini de merak ediyorum. Eskişehir'i sıfırdan bir turizm şehri yapmışlar, yeni Eskişehir'de doğallık ve güzellik var" dedi.


Sabah


Geri Dön