19 / 04 / 2024

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Yılmaz Tunç Bartın'daki projeleri anlattı!

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.



Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesini ziyaret etti.Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Regaip Bayraktar ile birlikte Kozcağız Beldesinde esnaflarla bir araya geldi.


Ziyaretinde esnaflarla sohbet eden Milletvekili Tunç, Bartın’ın her noktasında olduğu gibi Kozcağız beldesinde de dev yatırımlara imza attıklarını belirtti.


Milletvekili Tunç, Kozcağız barajı ve Kışla barajlarının inşaatlarına geçen yıl başlamıştık ve baraj inşaatlarında kısa sürede önemli mesafeler aldık. Kozcağız’a eğitim ve sağlık alanında önemli eserler kazandırdık. 6 HEKİM kapasiteli Kozcağız Aile Sağlığı Merkezi halkımızın hizmetine sunduk. Kozcağız Ahmetler İlkokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kozcağız Yuva Anaokulu eğitim’de Kozcağız’a kazandırdığımız eserlerimiz. Kozcağız Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarını gerçekleştirdik, Kanalizasyon ve Arıtma projesini hayata geçirdik. Şimdide Kozcağız’da cadde ve sokak düzenlemeleri yapıyoruz. Kozcağız Terminali ve Sosyal Tesisleri, Kozcağız-Perşembe Karayolu Kozcağız için önemli yatırımlarımız. Kozcağız-Kumluca yolunun çalışmalarını da başlattık” dedi.


Milliyet


Geri Dön