24 / 04 / 2024

Yitaş İnşaat'a ihaleye katılma yasağı getirildi!

Yitaş İnşaat'a ihaleye katılma yasağı getirildi!

İçişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar  Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre toplam 12 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi...  



 İçişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı, 4734 Sayılı Kamu İhale ve 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununa göre toplam 12 kişi ve firmaya değişik sürelerle ihalelere katılma yasağı getirdi.
               
Yasaklara ilişkin duyurular, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlandı.              

Duyurulara göre, İçişleri Bakanlığı, Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleye katılan 'Kadir Abasız'ı ihalelerden men etti.   Zonguldak şžoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına kayıtlı şirket, 6 ay süreyle tüm ihalelere giremeyecek.
               
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü, 'Efe Mak Araç Üstü Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi ile ortağı İsmail Kasapoğlu 'na ihale cezası getirdi.
               
Bodrum Gümüşlük Belediye Başkanlığı tarafından yapılan ihaleye katılan  İzmir Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 6 ay süreyle tüm ihalelerden men edildi.
               
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından 1 yıl süreyle tüm ihalelere katılmama yasağı getirilen kişi ve firmalar da şunlar:
               
'Mardin Midyat Belediye Başkanlığının ihalesine katılan, Yitaş  Mühendislik İnşaat ve Malzemeleri Taahhüt Plan Proje Tekstil Nakliyat Turizm Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi (Adana Ticaret Odası)
               
İSKİ Genel Müdürlüğünün ihalesine giren BE-HA-şžE İnşaat Ticaret Sanayi Limited şžirketi (Ankara Ticaret Odası)
               
Mardin Acırlı Belediye Başkanlığının ihalesine katılan Yitaş Mühendislik İnşaat ve Malzeme Taahhüt Plan Proje Tekstil Nakliyat Turizm Elektrik ve  Elektronik Malzemeleri Üretim Pazarlama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi (Adana Ticaret Odası)
               
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının ihalesine  katılan Acarist Yapı İnşaat ve Mühendislik-Kadri Acar (İstanbul Ticaret Odası)
               
Alaşehir Belediye Başkanlığının ihalesine giren Başkent Oto Post Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi (Ankara Ticaret Odası)
               
Mardin Midyat Belediye Başkanlığının ihalesine katılan Yitaş Mühendislik İnşaat ve Malzemeleri Taahhüt Plan Proje Tekstil Nakliyat Turizm Elektrik ve Elektronik Malzemeleri Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi ile ortağı Hayrettin Uslu (Adana Ticaret Odası).'
               
ADALET BAKANLIĞI

Adalet Bakanlığı,  İzmir  Bayraklı Adliyesi tarafından yapılan ihaleye katılan 'Can Kardeşler Petrol Ticaret Limited şžirketi' ile ortağı 'İmdat Aksu'yu ihalelerden men etti.
               
İzmir Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle ihalelere giremeyecek.
               
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI EÜAşž

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Elektrik Üretim A.şž. Genel Müdürlüğü, 'Metal Oks Metal Sanayi ve Ticaret Limited şžirketi' ile ortağı 'Nermin çimen'e ceza getirdi.
               
EÜAşž Orhaneli Termik Santrali İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleye katılan  Ankara  Ticaret Odasına kayıtlı şirket, 1 yıl süreyle ihalelerden men edildi.
               
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜÄžÜ POLİS AKADEMİSİ BAşžKANLIĞI

 Öte yandan İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı 2 firmaya ihale cezası verdi.
               
Polis Akademisi Başkanlığının ihalesine katılan, Ankara Ticaret Odasına kayıtlı 'MK Endüstriyel Temizlik Peyzaj Turizm ve Taşıma Hizmetleri Ticaret Limited şžirketi ile ortağı 'şžaban İlhan Ünsal ve Eser çetin Bilgin' ile Samsun  Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 'Uzakdoğu İnşaat ve Temizlik Özel Eğitim  Hizmetleri Ticaret Limited şžirketi' ile ortağı 'Adil Koçak' ihalelerden men edildi.
               
Söz konusu şirketler, 2 'şer yıl süreyle yapılacak olan tüm ihalelere katılamayacak.
     AA


Geri Dön