19 / 04 / 2024

Yolanthe Cabau Mina Towers'ın reklam yüzü oldu!

Yolanthe Cabau Mina Towers'ın reklam yüzü oldu!

Eşiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen ve işleri daha da açılan GS'lı futbolcu Sneijder'in eşi Yolanthe, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'de inşaatına başladığı Mina Towers'ın reklam yüzü oldu...



Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile mutlu evliliğini bir bebekle taçlandırmaya hazırlanan Yolanthe Cabau'nun başına, hamileliğinde de büyük bir talih kuşu konduğunu öğrendim.

Eşiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen ve işleri daha da açılan Yolanthe Yenge, Başaran İnşaat'ın Kadıköy Fikirtepe'de inşaatına başladığı Mina Towers'ın reklam yüzü olmuş. Atalarımızın dediği gibi; anne olmak için yanıp tutuşan ve sonunda hamile kalmayı başaran 'yenge'nin karnında taşıdığı bebeği, resmen bereketiyle geliyor. 


ÜCRETİ SIR GİBİ SAKLANIYOR! 

Daha önce pek çok projede yer alan, adL markası için iki sezon podyuma çıkan ve reklam yüzü olan Yolanthe Yenge; bu kez Mina Towers'ın reklamlarında boy gösterecekmiş. Başaran Group, Kadıköy Fikirtepe'deki ilk konut projesi olan Mina Towers'a ses getiren bir reklam yapmak için Cabau'ya teklif götürmüş. Uzun süren görüşmelerden sonra da el sıkışmayı başarmışlar. Yolanthe Yenge'nin iş konusunda çok seçici olduğunu ve kabul ettiği işlerden de iyi ücret aldığını biliyorum. Önümüzdeki günlerde startı verilecek olan reklam kampanyasını da hamile hamile kabul ettiğine göre hatrı sayılır bir ücret almıştır herhalde. Ancak yengenin aldığı ücret sır gibi saklanıyor. 


Bülent Cankurt-Sabah


Geri Dön