26 / 04 / 2024

Yolsal Grup Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yolsal Grup Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yolsal Grup Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Celal Yolsal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hakan Yolsal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.




Yolsal Grup Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Celal Yolsal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hakan Yolsal Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Yolsal Grup Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Amaç ve Konusu ile ilgili otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme tesis ve evleri, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlence, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, devir almak, devir etmek, satın almak ve satmak. 2-Konusu ile ilgili yüzme havuzu, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporlar, dağ turizmi, açık ve kapalı spor salonları, deniz ve diğer su sporları ve eğlenceleri, rafting, bisiklet, motosiklet kampları ve turları düzenlemek, su kayağı, yüzme ve bu alandaki faaliyetlerde bulunabilir, bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, satın alabilir, satabilir ve işletebilir.  3-Turistik amaçlı satış reyonları, satış birimleri oluşturmak, hediyelik eşya ile ev ve el sanatları ürünlerini, seramik, porselen, deri ve deriden mamul ürünlerin sergilenmesi, alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışı fuar ve organizasyonlarına katılmak, tanıtımını ve pazarlamasını yapmak. 4-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir alabilir devir edebilir. Daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonları yapabilir, gezi turları düzenleyebilir. 5-Yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama, konusu ile ilgili başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir, konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, hava ve deniz ulaştırma araçları biletleri rezervasyonlarını yapabilir, satın alabilir ve satabilir. 6-Yurt içinde ve yurt dışında kara, deniz, hava taşıtları, bisiklet, motosiklet ve oto kiralama ile yat işletmeciliği ve çekyatlar işletmek, çalıştırmak, kiralamak, satın almak,satmak bu araçlara gıda maddeleri, su, yakıt ve donanım ihtiyaç maddelerini ve servis hizmetlerini karşılamak. Bu hizmetleri ifa etmek için gerekli servisleri kurmak ve gerekli personel istihdam etmek, ortaklıklar kurmak veya kurulu ortaklıklara iştirak etmek.  7-Şirket konusu ile ilgili gayrimenkulleri iktisap edebilir, kiralayabilir, gayrimenkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydıyla her türlü ayni ve şahsi hakları tesis edebilir. İpotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. 8-Şirket amacına ulaşabilmek için yurt içinden ve yurt dışından kısa, orta ve uzun vadeli her türlü krediler ve her türlü teminat kredileri temin edebilir.



Geri Dön