24 / 04 / 2024

Yonca Sitesi satılık daire!

Yonca Sitesi satılık daire!

Firma: M. Yılmaz İnşaat

Proje: Yonca Sitesi

Pendik Yonca Sitesi 3 bin 885 metrekare inşaat alanı üzerinde tasarlandı. Yonca Sitesi satılık daire fiyatları 175 bin liradan başlıyor ve 210 bin liraya kadar yükseliyor...




Yonca Sitesi projesi  M. Yılmaz İnşaat  tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçiriliyor. Pendik  Yonca Sitesi  3 bin 885 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Yonca Sitesi satılık daire kapsamında sadece 2 oda 1 salon tipinde daireler mevcut.

Yonca Sitesi satılık daire fiyatı
Yonca Sitesi satılık daire fiyatı 2 oda 1 salon daireler için  175 bin TL ile 210 bin TL arasında değişiyor. Yonca Sitesi ödeme koşullarına göre  yüzde 25 peşin veriliyor, kalanı için ise banka kredisi kullanılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerin bu yıl içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Yonca Sitesi'nde basketbol sahası, çocuk oyun parkı, açık otopark ve kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor. 3 bin 885 metrekare inşaat alanına sahip olan Pendik Yonca Sitesi 32 adet daireden meydana geliyor. Dairelerin alanları ise 100 metrekare olarak belirlendi.


Yonca Sitesi nerede?
Yonca Sitesi ulaşım :Kurtköy Mah. Gazi Cad. No: 13 Kurtköy - Pendik / İSTANBUL


Yonca Sitesi iletişim:
Telefon: 0216 378 48 28
Web Adresi: www.myilmazinsaat.com
Çiğdem ALKAN/Emlakkulisi.com

projeye sor



Geri Dön