28 / 03 / 2024

Yooistanbul Evleri Projesi'nde 809 bin dolara!

Yooistanbul Evleri Projesi'nde 809 bin dolara!

2012’nin Haziran ayında tamamlanması hedeflenen Yooistanbul Evleri Projesi'nde fiyatlar 809 bin dolardan başlayıp 9 milyon 39 bin dolara kadar yükseliyor. Proje Ulus'ta inşa ediliyor



Yooistanbul Evleri Projesi, Haziran 2012'de teslim edilecek. yooistanbul'da metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olarak açıklanıyor. yooistanbul'da fiyatlar 809 bin dolardan başlayarak 9 milyon 39 bin dolara kadar yükseliyor.

Philippe Starck tarafından tasarlanan yooistanbul’u diğer lüks projelerden ayıran en büyük farkı ortak alanlara gösterdiği önem olarak duyuruldu.

Bina lobileri, açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlanan yooistanbul, Starck’ın dehası ve yaratıcılığının tüm özelliklerini taşıyor.

5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan oluşan Yoo İstanbul, 250 milyon dolar yatırımla gerçekleştiriliyor. Say Yapı ve yoo tarafından hayata geçirilen Yoo İstanbul Konut Projesi,  Ulus’ta 22 bin metrekare üzerinde yükselecek.

yooistanbul studio: 100 metrekare büyüklüğünde.

yooistanbul master one level: Bol miktarda günes ışığı ve eşsiz bir manzarayı tercih eden ve geniş pencereleriyle lüksün doruk noktasını yaşamak isteyenler için ideal. Geniş bir yaşam alanı,  merdivensiz bir hayat. 490 metrekare tüm kata yayılan daire tipleri.

yooistanbul one level: Bekarlar, genç çifler ve küçük aileler için ideal bir Starck evi. 2 veya 3+1’ler approx. 230 metrekare.

yooistanbul townhouse: Bahçe katlı dubleks yooistanbul townhouse’lar sakinlerine sunduğu müstakil bahçe teraslarıyla şehrin merkezinde bir ‘şehir sığınağı’ görevi görecek. 400 metrekare approx.+ min. 220 metrekare bahçe.

yooistanbul penthouse’lar 200 metrekareden 360 metrekareye kadar değişiyor +80 metrekare terasları var.

yooistanbul icon penthouse: Sadece bir adet bulunan yooistanbul icon penthouse, bir kata yayılan alt katı ve muhteşem boğaz manzaralı çatı katı ile zerafetin huzurla bir araya gelerek ulaştığı son nokta, 690 metrekare. Bu metrekareye ek olarak 160 metrekare terası var.

yooistanbul’un tüm banyoları Starck tarafından tasarlandı. Tasarım merkezli yoo evlerinin bir diğer önemli özelliği de Starck’ın ve Hitchox’un ‘doğaya saygılarından’ gerçek birer yeşil ev olmaları.

www.yooistanbul.com

http://www.sayyapiteknoloji.com/yooist.html

90 212 291 23 11

[email protected]


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön