23 / 04 / 2024

Yorum İnşaat ve Turkmall İstanbul'a 10 bin konut yapacak!

Yorum İnşaat ve Turkmall İstanbul'a 10 bin konut yapacak!

Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi’nin ilk konut projesi olan Yorum İstanbul, gerçekleştirilecek 10 konut projesinin ilk halkasını oluşturuyor



Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi’nin ilk konut projesi olan Yorum İstanbul, gerçekleştirilecek 10 konut projesinin ilk halkasını oluşturuyor.

Yorum İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi’nin ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceği 10 bin konutluk projelerden ilki olan Yorum İstanbul Evleri’nin 21 bin 182 metrekare arsa üzerinde yükselecek. Satılabilir alanı 51 bin 962 metrekare olması planlanan Yorum İstanbul’da 16 bin 500 metrekare yeşil alan bulunuyor.

Bayrampaşa’da Forum İstanbul’un hemen yanı başında yer alan proje 558 konuttan oluşuyor. 18 ay gibi bir sürede bitirilmesi planlanan projede, 1+1’den 3+1’e ve 62 metrekareden 143 metrekareye kadar farklı büyüklükte konutlar yer alacak. Ayrıca bahçe katından 3+1 dubleks ve teraslı dairenin yer aldığı konutlarda projeden konut sahibi olmak isteyenlerin beğenisine sunulacak.

Yorum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ağca ve Turkmall CEO’su Levent Eyüboğlu birer konuşma yaparak Yorum İstanbul Projesi’ni tanıttı.

Osman Ağca yaptığı konuşmada, “Bundan sonra da  şehir merkezlerinde, İstanbul’un her yakasında, Riva’dan Silivri’ye kadar her yerde ortak projeler hayata geçireceğiz. Türkiye piyasasına yeni bir konut markası olan Yorumla gireceğiz. Diğer projelerimizin yerlerini belirleme aşamasındayız. Hem kendi arazilerimiz var hem de kat karşılığı projeler hayata geçireceğiz” dedi.

Turkmall CEO’su Levent Eyüboğlu ise, “Türkiye konut piyasasına yeni bir marka olarak Yorum İstanbul giriyor. Biz ulaşılabilir kalite ile halkımızın yüzde 80’ine hitap edeceğiz. Yorum İnşaat ile Turkmall ortaklığına gelecek olursak, ilk olarak Libya’daki projeler ile başladık. Libya’da Kuzey Afrika’nın en büyük alışveriş merkezi projesi Forum OYIA’yı hayata geçiriyoruz. Trablus’ta ise ikinci projemize başlayacağız. Yurtdışında yaptığımız işlerde inşaat kalitemiz ve bakış açılarımızın uyduğunu görünce neden Türkiye’de ortak bir projeye girmeyelim diye düşündük. Yorum İstanbul projesinin sadece konut bölümü 80 milyon dolara mal olacak” diye konuştu.

Merkezi bir konumda
Yorum İstanbul Evleri’nden , kısa bir mesafe uzaklıkta metro istasyonuna ulaşılabiliyor. TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, Atatürk Havalimanına 9, Yenikapı İskelesine 7, FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadı’na 11, Taksim’e 8 ve Eminönü’ne 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Her aile için 15 fidan
Yeşilin her geçen gün azaldığı lokasyonda ağaçla doğaya yeni bir soluk kazandırmayı hedefleyen Yorum İstanbul, konut alacak olan her aile için Kemerburgaz’daki 9 bin ağaçlık Yorum İstanbul Ormanı’nda 15 fidan dikiyor.

 


Geri Dön