25 / 04 / 2024

Yorum İstanbul Bayrampaşa Konutları'nda 94 bin dolara!

Yorum İstanbul Bayrampaşa Konutları'nda 94 bin dolara!

Yorum İstanbul Bayrampaşa Konutları'nın indirimli satış fiyatları 94 bin dolardan başlayarak 242 bin dolara kadar yükseliyor...



İsmi Forum İstanbul Evleri ile karıştırılan ancak gerçek adı Yorum İstanbul olan konut projesi, Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Yorum İnşaat ve Turkmall Ortak Girişimi tarafından Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne komşu bir konumda hayata geçirilen proje, 5 blokta 558 konuttan oluşuyor.

16 bin 500 metrekare yeşil alan içerisinde, açık- kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, cafe bistro, mini golf sahası,mini futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, koşu pisti ve bisiklet parkuru, göletve süs havuzu olan Yorum İstanbul'da botanik bahçe yer alıyor.

21 bin 182 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yorum İstanbul'da satılabilir alan 51 bin 962 metrekare. Yorum İstanbul Bayrampaşa Konutları'nın resmi satışları Ekim ayında başlayacak. Yorum İstanbul'da lansmana özel indirimler uygulanacak. Buna göre evler peşin fiyatına yüzde 10 indirimli satılacak. Liste fiyatları 104 bin dolar ve 270 bin dolar aralığında olan evlerin indirimli satış fiyatları 94 bin dolar ile 242 bin dolar arasında olacak.

Yorum İstanbul Bayrampaşa'da minimum yüzde 10 peşinatla 120 aya kadar banka kredisi kullanılabilecek.

1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve teraslı konutlardan meydana gelen Yorum İstanbul'da konutların alanları 61 ile 142 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

www.yoruminsaat.com.tr

444 8 494

Projeden görüntüler için tıklayınız

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön