18 / 04 / 2024

Yorum İstanbul'da 217 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Yorum İstanbul'da 217 bin TL'ye! Sıfır peşinatla!

Yorum İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi'nin ilk konut projesi Yorum İstanbul'da konutların yüzde 60'ı satıldı. Kalan yüzde 40'lık bölüm için ise '0' peşinat ve esnek krediyle ödeme seçenekleri kampanyası başlatıldı  



 Levent Eyüboğlu, 'Yaza kadar tüm daireler biter, yeni projemize başlarız. İstanbul'un merkezinde projeler yapmaya devam' dedi

Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişiminin ilk konut projesi olan Bayrampaşa'daki Yorum İstanbul'da konutların yüzde 60'ı tükendi. Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul'un yanında konumlanan Yorum İstanbul'da kalan konutlar için şirket, nisan sonuna kadar devam edecek yeni bir satış kampanyası başlattı. Bu kampanya çerçevesinde, ev sahibi olmak isteyenlere '0' peşinat ve esnek krediyle ödeme seçenekleri sunuluyor. 12 ay için vade farkı '0' olan kampanyada, 24 ay vadede   % 0,35,   60 ay vadede ise % 0,59 vade farkı ile konut sahibi olma fırsatı tanınıyor. Turkmall ve Yorum İnşaat'ın İstanbul'da 10 bin konut üretme planının ilk ayağı olan Yorum İstanbul, toplam 558 daireden oluşuyor.   Projede, 1+1'den 3+1'e, 62 metrekareden 143 metrekareye, kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Turkmall CEO'su Levent Eyüboğlu, projede kalan dairelerin yeni kampanya ile birlikte yaz aylarına kadar tükeneceğini tahmin ediyor. Eyüboğlu, 'Bu kampanya ile anladık ki tüketici kampanya bekliyormuş. '0' peşinat kampanyasını duyurduğumuz pazar gününden bu yana satışlarımızda ciddi bir hareket oldu. Biz de bu ilk projemizle birlikte deneyim kazanıp, tüketicinin beklentilerini öğreniyoruz' dedi. Bu daireler biter bitmez de yeni projelere start vereceklerini ve yine İstanbul'un merkezi, belli bir değere ulaşmış bölgelerinde olacaklarını anlatan Eyüboğlu, 'Sırada 200 konutun üzerinde, içinde alışveriş merkezi ve ticari birimlerin de olduğu karma bir projemiz olacak. Ancak merkezi yerlerde arazi bulmak zor olduğu için birkaç tane de butik konut projemiz olacak' diye konuşuyor.

Senede 100 milyon $ konut yatırımı
YORUM İstanbul'un 120 milyon dolarlık bir proje olduğunu ifade eden Eyüboğlu, grup olarak belirledikleri 10 bin konut hedefine ulaşıncaya kadar senede 100 milyon dolarlık konut yatırımı planladıklarını ifade etti. Eyüboğlu, bir taraftan alışveriş merkezi projelerine de devam ettiklerini, önümüzdeki günlerde 2 yeni AVM yatırımını daha açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Fiyatlar 217 bin TL'den başlıyor
16 BİN 500 metrekare yeşil alana sahip Yorum İstanbul'da daire fiyatları ise şöyle değişiyor: 62-65 metrekarelik 1+1 daireler 217 bin - 322 bin TL arasında, 86 -119 metrekare arasında 2+1 daireler 362 bin -493 bin TL arasında, 3+1 daireler ise 548 bin -575 bin TL arasında.
Akşam/şženay büyükköşdere


Geri Dön