24 / 04 / 2024

Yorum İstanbul'dan ev alan, 3 yıl aidat ödemeyecek!

Yorum İstanbul'dan ev alan, 3 yıl aidat ödemeyecek!

Yorum İnşaat ve Turkmall ortak girişimiyle Bayrampaşa 'da gerçekleştirilen Yorum İstanbul Evleri 'nden ev alanlar 3 yıl boyunca aidat ödemeyecek. 31 Mayıs 'a kadar geçerli olan kampanyanın süresi görülen ilgi üzerine 30 Haziran'a kadar uzatıldı



Avrupa 'nın en büyük alışveriş merkezi Forum İstanbul 'un yanı başında hızla gelişen bölgede yer alan Yorum İstanbul 'un, peşinatsız ve esnek kredi seçenekli satış kampanyasının ardından Mayıs ayında başlattığı 3 yıl aidat ödememe kampanyası büyük ilgi gördü.

Yorum İstanbul Evleri Proje Koordinatörü Cenk Biber, 31 Mayıs 'a kadar geçerli olan kampanyanın süresini görülen ilgi üzerine 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacağını söyledi. Biber, 2011 Ekim ayında anahtar teslimine başlayacak olan toplam 558 daireli Yorum İstanbul 'un “0 peşinat ”, “0 vade farkı ” kampanyasına ilaveten 30 Haziran tarihine kadar ev alanların 2015 yılına kadar 3 yıl aidat ödemeyeceklerini açıkladı.


Açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, tenis kortları, Back- Up Concierge hizmetleri, 24 saat güvenlik ve teknik destek hizmetlerinin yer aldığı, 16.500 metrekare yeşil alanı bulunan Yorum İstanbul 'un yeni kampanyasına katılanlar 36 ay boyunca site aidatı ödemeyecekler.

İstanbul 'un tam merkezi

İki dakikalık yürüme  mesafesinde bulunan metro istasyonu ile TEM ve E5 bağlantı yollarının sağladığı kolay ulaşım avantajlarının yanı sıra, İstanbul 'un en can alıcı noktaları olan, Atatürk Havalimanına 9 km., Yenikapı İskelesine 7 km., FSM Köprüsü, Maslak, İkitelli Olimpiyat Stadına 11 km., Taksim 'e 8 km. ve Eminönü 'ne 7 km. mesafede bulunan Yorum İstanbul, tam şehrin kalbinde yer alıyor.

Yorum İstanbul 'un diğer bir farkı ise Avrupa 'nın en büyük akvaryumu, kafe ve restoranlar, buz müzesi, çocuk eğlence alanları ile yüzlerce markanın bulunduğu mağazalara ve sinema salonlarına kadar pek çok seçenekleri içinde barındıran Forum İstanbul 'un hemen yanı başında olması.

Yorum İnşaat Hakkında

İnşaat sektöründeki uzun yıllara dayanan deneyimlerini, Yorum İnşaat A.şž. çatısı altında birleştirerek 2005 yılından bugüne, birçok değerli proje taahhüdünü başarıyla hayata geçirmiş olan Yorum İnşaat, Avrupa 'nın en büyük AVM 'si olan Forum İstanbul ile birlikte tamamlamış olduğu Forum Trabzon ve Forum Mersin projelerinin yanı sıra, Forum Marmara projesinin de inşaatını gerçekleştirdi.

Yorum İnşaat A.şž., bilgi birikimi, deneyimleri, iş etiği, üstlendiği projeleri zamanında ve maksimum verimlilikle teslim etme performansını, iş sağlığı ve emniyeti ile çevreye verdiği önemin yanısıra, uluslararası standartlara uyumluluğu ve dünya standartlarında profesyonel iş anlayışı Yorum İnşaat 'a, uluslararası firmaların en güvendikleri iş ortağı olma itibarını kazandırdı.

Turkmall Hakkında

1992 yılında kurulan Turkmall, 2005 yılına kadar  Ankara  Bilkent Center, M1 Gaziantep, M1 Kartal, M1 Adana, M1 Konya, Tepe Nautilus, M1 Maltepe ve MKM olmak üzere, tamamladığı 8 alışveriş merkezi ile Türkiye 'nin Alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusunda lider firması oldu.

2005 yılına kadar Türkiye perakende pazarının gelişimine büyük katkıda bulunan Turkmall, 2004 yılında Batı Avrupa 'nın en büyük geliştirme şirketi olan Multi Corporation ile Multi Turkmall adı altında başarılı bir Ortak Girişim gerçekleştirdi.

Türkiye 'nin ve Avrupa 'nın en önemli AVM projeleri olan Forum Bornova, Forum Mersin, Forum çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara, Forum İstanbul, Forum Kapadokya projeleri de bu Ortak Girişim 'in sinerjisiyle geliştirildi.

Türkiye, Bulgaristan ve Romanya 'da IKEA 'nın franchise kurucu ortaklarından olan Turkmall, halen Kuzey ile Orta Doğu 'da, Kafkasya 'da ve Rusya 'da faaliyetlerini sürdürüyor.

Türkiye 'nin en büyük mali kuruluşlarından biri olan FIBA Holding ve Körfez ülkelerinden bir Devlet Yedek Akçe Fonu ile birlikte, çin 'de StarMall adı altında bir Ortak Girişim gerçekleştiren ve Plaza Shenyang projesini başlatan Turkmall, Türkiye 'deki yatırımlarını 2009 yılında yeniden faaliyete geçirdi ve komşu ülkelerde yeni Ortak Girişimler başlattı. Bu girişimlerden biri olan LibyaMall ve OYIA Turkmall, dünyanın en büyük devlet fonlarından biri olan Libya Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Fonu ile Turkmall 'un ortak girişimleri olarak ortaya çıktı.

Turkmall ayrıca, Gürcistan 'da Georgia Turkmall adı altında Gürcistan Hükümeti tarafından takdirle karşılanan bir Ortak Girişim gerçekleştirdi ve Gürcistan 'ın en büyük AVM projeleri olan Forum Rakeen, Forum Delisi ile Forum Batumi projelerini başlattı. Rusya 'da Forum Yaroslav ve Moscow Shopping Center, Mısır 'da Forum Royal, Suriye 'de Forum Damascus, Kosova 'da Forum Kosova, Azerbaycan 'da Forum Bakü projeleri bulunuyor.

Yorum İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi 'nin ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceği 10 bin konutluk projelerden ilki olan Yorum İstanbul Evleri ile konut projesini hayata geçirdi.

Türkiye 'de de farklı projeler ile faaliyetlerini hızlandıran Turkmall, 2009 ve 2010 yılında Torunlar Grubu ile başlattığı Bulvar Samsun;  Söke ve İstanbul 'da Maslak, Ataşehir ve K.K.T.C. 'de Forum Akdeniz AVM ve ayrıca ofis projeleri de geliştiriyor.


Geri Dön