28 / 03 / 2024

Yozgat Kent Park'ta kapıcıya 5. katta 4+1 daire!

Yozgat Kent Park'ta kapıcıya 5. katta 4+1 daire!

Yozgat'ta bir müteahhit, adları apartmanlarla özdeşleşen ve bodrum katlarında kendilerine ayrılan dairelerde yaşamlarını sürdüren diğer kapıcıları kıskandıracak bir ilke imza attı



Kapıcılar için, içerisinde çift banyosu, kileri ve bütün odaları parkeli, 5. katta 4 artı 1 daire ayrıldı.


Müteahhit Fatih Öztürk (38), Yozgat Kent Park'ta yaptığı 20 katlı 58 daireli Park Botanik Evleri'nde kapıcılar için 5. katta yer ayırdı. 


Öztürk, Bilal Şahin Mahallesi Kentpark bölgesinde konut ihtiyacını da gözeterek kentin 20 katlı en yüksek binasını yaptıklarını ifade etti. 


Sitede apartman görevlisinden konut sahiplerine kadar herkesin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek alanlar oluşturduklarını kaydeden Öztürk, ''Sitemizde kamera sistemi, internet, çocuk parkı, uydu yayını, fitness salonu, mescit, düğün salonu ve farklı iş kollarında faaliyet gösterecek iş yerleri mevcut'' dedi. 


Sitede bina görevlisine de ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Öztürk, şöyle devam etti: 


''Sitede kapıcımıza 5. katta daire ayırdık. Bu bizim insana verdiğimiz değerin de bir göstergesi oldu. Samsun'da yaşanan sel felaketi, 5. katta ayırdığımız kapıcı dairesinde ne kadar haklı olduğumuzu ve doğru bir iş yaptığımızı ortaya koydu. Binamızda ilk üç kat işyeri, 4. katı mescit, düğün ve fitness salonu gibi ortak kullanım alanları, 5. katta kapıcı dairesi diye gidiyor. Ayrıca kapıcı dairemize 3 artı 1 değil, 4 artı 1 daire verdik. Oldukça konforlu olan bina. Sattığımız dairelerde hangi özellikler varsa kapıcıya da aynı özellikte daire yaptık, ayrımcılık yapmadık. Şu an kapıcı dairemiz bina sakinlerine daha rahat hizmet edebilecek bir konumda.'' 


Siteyi ay sonu itibariyle yeni yönetime devredeceklerini anlatan Öztürk, kapıcı olmak isteyen çok fazla adayın olacağını düşündüklerini söyledi. 


AA


Geri Dön