16 / 04 / 2024

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açıldı!

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.



Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, eşi Filiz Yılmaz adına Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açtı. Eğitim birimi, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin (TOGEM-DER) Anasınıfsız Okul Kalmasın" projesi kapsamında hayata geçirildi. 


Okulu yaptıran Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz açılış töreninde, okul yatırımlarının insana yatırım olduğunu dile getirdi. En büyük hayalinin ülkesine bir üniversite kazandırmak olduğunu da vurgulayan Ziya Yılmaz, " Sadece siyasetçilerden ve devletten bir şey beklememek lazım. İş adamları olarak elimizi taşın altına koyup ülkemize eğitim yatırımı yapmamız lazım" diye konuştu.


"Erken eğitim önemli"


Eğitim biriminin açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, okul öncesi eğitimin çocuk gelişimi için önemine değindi. Bekir Bozdağ, "Çocuk ne kadar eğitime erken başlarsa o kadar başarılı oluyor. Hükümet olarak eğitim alanında her okul yanına bir anaokulu yaparak ciddi yatırımlar yaptık" dedi.


Posta Gazetesi


Geri Dön