25 / 04 / 2024

Yücel Ahmet İşleyen kimdir?

Yücel Ahmet İşleyen kimdir?

Erzurum Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen kimdir? Yücel Ahmet İşleyen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yücel Ahmet İşleyen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?



Yücel Ahmet İşleyen kimdir?

Yücel Ahmet İşleyen, 1965 yılında Erzurum’un Narman İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretimini Narman’da, Lise öğrenimini Erzurum Mehmet Akif Ersoy Lisesinde tamamladı. Yüksekokul (Mahalli İdareler Yönetimi) fakülte ( Kamu Yönetimi ) okullarından mezun oldu.

 

1987 yılında Kocaeli-Hereke Belediyesinde Evlendirme memuru olarak göreve başladı. 1988 yılında Erzurum Narman Belediyesine geçiş yaparak, 1991 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü kadrosuna atandı. 2002 Haziran ayında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri Şube Müdürlüğü görevine getirildi. 

 

28 Mart 2004 seçimlerinde Narman Belediye Başkanlığına aday olarak halkın büyük bir teveccühüyle Başkanlık görevine seçildi ve halen Belediye Başkanlık görevini yürütmektedir. 


Birçok Sivil Toplum Örgütünde görev aldığı gibi Narman’lılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Atatürk Üniversitesi Narman Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Koruma Derneği, 18 Mart İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanlıkları ve Yerel Hizmet Sendikası  Ankara  Üst Kurul Üyeliği görevlerini yürüttü.

 

Evli ve 3 çocuk babası olan Yücel Ahmet İŞLEYEN Narman’ın sorunlarını çok iyi bildiği gibi Belediyecilik konusunda da engin bilgiye sahiptir.


TELEFON : (0442) 741 34 64     

FAKS : (0442) 741 25 45


Erzurum'da okul çatıları Şubat'a kadar onarılacak!




Geri Dön