19 / 04 / 2024

Yücel Çelikbilek, Beykoz Korusu'nda muhtarlarla buluştu!

Yücel Çelikbilek, Beykoz Korusu'nda muhtarlarla buluştu!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, muhtarlarla buluştuğu ‘İstişare ve Hizmet Değerlendirme Toplantısı’nda çalışmaları anlattı ve talepleri dinledi. Çelikbilek toplantıda tüm mahallelere adil şekilde hizmet götürmeye gayret ettiklerini söyledi.



Beykoz Korusu İBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, mahalle muhtarları ile belediye başkan yardımcıları katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, istişare toplantılarının Ramazan Ayı ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dolayısıyla bir süre yapılamadığını fakat muhtarlarla her platformda bir arada olduklarını söyledi.


Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu ise, istişare toplantılarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, dernek merkezi için yer talebinde bulundu. Kolcu ayrıca, 30 yıldır yapılamayan Nazım Tur Caddesi’nin yapılmasından dolayı da Başkan Çelikbilek’e teşekkür etti.


Soğuksu Mahalle Muhtarı Muammer Aydınoğlu söz alarak, mahalleye kazandırılan Soğuksu Spor Kulübü tesisleri için teşekkür ederken, Çamlıbahçe Mahalle Muhtarı Necmettin Kahveci de, mahallede yapımı devam eden asfalt, tretuvar ve merpenli sokaklardan dolayı teşekkür etti.


Diğer mahalle muhtarları da tek tek söz alarak, ihtiyaçlarını gündeme getirdiler ve çeşitli hizmet önerilerinde bulundular.


Talepleri tek tek not alan Başkan Çelikbilek, toplantı sonunda yaptığı değerlendirme konuşmasında çevre temizliği alanında yapılan hizmetlere dikkat çekerek şunları söyledi: “İmkânlarımız ölçüsünde tüm mahallelerimize adil bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Gönül arzu ediyor ki, tüm hizmetler tamamlansın, tüm sorunlar bitsin. Aciliyet taşıyanlardan başlamak üzere peyderpey çözmeye çalışıyoruz. Özellikle ilçemizin birçok noktasına yeraltı çöp konteynerleri ve geri dönüşüm merkezleri kurduk. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, çöpleri zamanında çıkarmaları ve konteynerlere atmalarıdır. Çevre Bakanlığı müsteşarımız twitter hesabından geri dönüşüm çalışmalarımızı tebrik ederek, diğer belediyelerin örnek alması gerektiğini belirtti. Altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Spor tesislerimizin sayısını artırıyoruz. Eğitim yardımlarımıza başladık. Binlerce çocuğumuzun eğitimine ciddi katkı sunuyoruz. Muhtarlarımızın talepleri, önerileri bizim için önemlidir. Halkımıza, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Amacımız, her mahallesi pırıl pırıl ve yaşanılabilir bir Beykoz oluşturmaktır. Toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli Kaymakamımız Süleyman Erdoğan’a ve siz değerli muhtar kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.


Beykoz Belediyesi


Geri Dön