19 / 04 / 2024

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 150 milyon TL'lik yeni proje!

Yücesoy Mühendislik'ten İzmir'e 150 milyon TL'lik yeni proje!

İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir'in tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.



İzmir'de pek çok inşaat projesine imza atan Yücesoy Mühendislik, 150 milyon TL yatırım değeri olan yeni projesi Kuzeyşehir'in tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Menemen, Atatürk Mahallesi'nde 29.000 metrekarelik inşaat alanı üzerinde gerçekleştirilecek olan konut ve yaşam projesi 2018 sonunda tamamlanacak. Yapı sektöründe 27 yıllık geçmişiyle İzmir'de faaliyetlerini sürdüren Yücesoy Mühendislik şimdi de 150 milyon TL yatırım değeri taşıyan Kuzeyşehir'i hayata geçirmek için çalışmalara başladı. İzmir, Menemen Atatürk Mahallesi'nde yükselecek Kuzeyşehir, konut sahiplerine geleceğe açılan modern bir yaşam vaat ediyor.


İzmir'in konut ihtiyacına cevap veren Kuzeyşehir projesinde; 386 daire, 10 villa, açık-kapalı 6 adet yüzme havuzu, spor salonu, spa merkezi, kapalı basketbol sahası, tenis kortu, mini golf alanı, squash salonu, restoran ve açıkkapalı otopark yer alacak. Projedeki daireler farklı oda seçenekleriyle birlikte 110 ile 306 metrekarelik brüt kullanım alanına sahip olacak.


Kuzey Ege'nin başkenti


Proje hakkında bilgi veren Cem Yücesoy, "Bizim için İzmir'in kuzeyi çok önemli çünkü İzmir'de büyüme yönü 'kuzey aksı'. Menemen de gelişen Kuzey Ege'nin başkenti olmaya aday. Biz de bu büyümeye öncülük etmeyi planlıyoruz. 26 ay sürecek ve Aralık 2018'de tamamlanması hedeflenen proje ulaşılabilir fiyatları ile lüks bir yaşam sunarak İzmirlilere umut oluyor" diye konuştu. Ülke içerisinde yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımdan vazgeçmeyeceklerini belirten Yücesoy, "Bizler yatırım yaptıkça ürettikçe bu sıkıntıları aşabiliriz. Tüm şartları zorlayarak istihdam yaratmaya devam edeceğiz" dedi.


Yeni Asır 




Geri Dön