24 / 04 / 2024

Yücesoy'dan Kuzeyşehir'e 150 milyon liralık yatırım!

Yücesoy'dan Kuzeyşehir'e 150 milyon liralık yatırım!

Yücesoy Mühendislik Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Menemen'de nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini açıkladı.



Yücesoy Mühendislik'in Menemen'de yaşama geçirdiği Kuzeyşehir Projesi, hem yatırımcılara hem de konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat yarattı. Yücesoy Mühendislik Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Cem Yücesoy, Menemen'de nitelikli konut ihtiyacına cevap vermek için yeni projeler ürettiklerini söyledi. Kuzeyşehir'in Menemen Atatürk Mahallesi'nde 30 bin metrekare alan üzerinde yapımının sürdüğünü belirten Yücesoy, projenin gerek sosyal donatıları, gerekse de inşaat kalitesi açısından yoğun talep görmesinden büyük memnuniyet kazandıklarını açıkladılar.


GELECEK YIL TESLİM


400 konuttan oluşan Kuzeyşehir Projesi'ne bu yıl içinde 250 konut daha ilave edileceğini belirten Cem Yücesoy, "Toplam konut sayısı bine çıkacak. 150 milyon TL'lik yatırımla yola çıkan Kuzeyşehir Projesi, 250 milyon TL'lik yatırım kapasitesine ulaşacak. Proje her ay yaklaşık yüzde 2 değer kazanıyor. Aralık 2018'de evlerin teslimiyle birlikte minimum yüzde 55 değer kazanmış olacak. Projedeki konutların şimdiden yüzde 45'inden fazlası satıldı" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


10 BİN KONUT


Yücesoy, şunları söyledi: "Kuzeyşehir 1'in ardından Kuzeyşehir 2 ve 3 projelerimiz hayata geçirilecek. Bölgede toplam 10 bin konut üretileceğini öngörüyoruz. Bu da 1 - 1,5 milyar dolarlık yatırımın yanı sıra; 30 - 35 bin kişilik bir nüfus demektir. Bölgede yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız ellerini çabuk tutsun."


Yeni Asır 


Geri Dön