16 / 04 / 2024

Yüksekoba İnşaat kentsel dönüşüm odaklı yapılar inşa ediyor!

Yüksekoba İnşaat kentsel dönüşüm odaklı yapılar inşa ediyor!

Yüksekoba İnşaat, yaşam standartlan yüksek, kaliteli, sosyal yaşam alanlanyla donatılan birbirinden özgün projelere imza atarken, kentsel dönüşüm ve depremsellik risk sorunu çözümüne de öncülük yapıyor.



 Yüksekoba İnşaat, yaşam standartlan yüksek, kaliteli, sosyal yaşam alanlanyla donatılan birbirinden özgün projelere imza atarken, kentsel dönüşüm ve depremsellik risk sorunu çözümüne de öncülük yapıyor. 


Yüksekoba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyürek, kentsel dönüşüm ve deprem riskinin çözümünde, vatandaş, yerel yönetimler, kamu idaresi ve sektör temsilcilerine kadar herkese görev düştüğünü söyledi. 


Yüksekoba inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyürek, Sektörde gelişen teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirterek, "Konut ve yapı üretiminde çağdaş yaşamın tüm gereksinimlerine cevap veren, kaliteli ve güvenilir yaşam alanları odaklı projelere imza atıyoruz" dedi. İnşaat sektöründe ekonomik ve estetik projelerin ön plana çıktığını aktaran Özyürek. "Bunlarla birlikte en önemli önceliğimiz ise depreme dayanıklı ve kentsel dönüşüm odaklı yapıların inşa edilmesi Yüksekoba olarak "olmazsa olmazımızdır" diye konuştu Murat Özyürek, söyleşimizde, kentsel dönüşüm, depremsellik ve çağdaş kentleşme konularında önemli noktalara işaret etti. 


Özellikle Yıldırım ilçesinde yatırım yapıyorsunuz Bunun özel nedeni var mı? 

Bursa'da şehrin doğu kısmında da batısında olduğu Bursalılara ve yatırımcılara farklı bir yaşam sunmak bunun yanında şehrin doğu yakasındaki müşterilerimize farklı ödeme koşullan ile şehrin batısı ile aynı standartlarda hatta artıları olan standartlarda bir yaşam alanı kurmayı hedeflediğimiz için şehrin doğusunu tercih ettik. 


Çok ciddi yatırımlar gerçekleştiriyorsunuz. Bölgedeki arz-talep ve risk değerlendirmesi ne durumda? 

Şehrin doğusunda biz burada yatırımlarımıza başlayana kadar ciddi bir konut ağı vardı. Bu bölgedeki potansiyelin şehrin batısında olduğu gibi sosyal yaşam alanları olan projelerimizle yeni bir yaşam sunmayı amaçladık Bu amacımızı gerçekleştirirken, Yüksekoba İnşaat olarak bölgede çok ciddi bir yatırım yaptık. Tabi büyük bir risk alarak şehrin doğusunda yeni Bursa'yı inşaa etmeye karar verdik. 


Belediyelerin bölgeye yaklaşımından da söz eder misiniz? Belediye projelerinden memnun musunuz? 

Yüksekoba İnşaat olarak bizler şehrin yapılanması için yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam ederken diğer yandan Yıldırım Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi de bu bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırarak ve hızla hayata geçirerek Yıldırım'ın gelişmesinde önemli projelerini hayata geçiriyor. Bu tabloda bizleri bölge halkını ve Yıldırımlılar'ı memnun ediyor. 


Projelerinizle, "kentsel dönüşüm" hedefinde modem kentleşmeye de öncülük eden bir firmasınız. Süreç nasıl işliyor? 

Kentsel Dönüşüm projelerini çok önemsiyoruz. Özellikle Yıldırım bölgesinde yaşayan insanlarımızın yaşam kalitelerinin yükseltilmesi daha sağlıklı ve modem binalarda yaşamın devam etmesi sektör temsilcisi olarak bizleri doğrudan ilgilendiriyor. Vatandaşların vakit geçireceği sosyal yaşam alanlarına göstermiş olduğu ilgi bu bölgeye ciddi bir yatırım yapan firmamızın ne kadar doğru hedef koyduğunu tescil etmekte. Bu tabloda elbette bizleri memnun etmektedir. 


Sektörün önemli aktörlerinden biri olarak "Kentsel Dönüşüme" bakışınızı paylaşır mısınız? 

Güzel şehrihiz Bursa. hızla büyüyen ve her yıl gittikçe artan göç alan bir şehir. Bundan dolayı şehir bu artış ite birlikte ciddi anlamda yerleşim sorunu yaşı yon Bizi tercih eden müşterilerimizin de projelere ilgi göstermesi sorumluluklarımızı perçinliyor. Çünkü vatandaş, artık eski yapılardan çıkmak istiyor. Çocuklar için sosyal alanları olan otopark sorunu olmayan ısı ve ses yalıtımı yapılmış ve ayrıca en önemlisi depreme dayanıklı ve deprem yönetmeliğine uygun konutları tercih ediyor. 


"Çarpık kentleşme, eski yapılar sorunu kentsel dönüşümle" çözülecek mi? 

Kentsel dönüşüm günümüzün metropol şehirlerinde mutlaka olmak Büyük şehirlerin yeniden yapılanması adına "kentsel dönüşüm" mutlaka hayata geçirilmeli. Bursa'da çok addi bir çarpık kentleşme durumu mevcut Bundan dolayı eski yapılarda ısı ve ses yalıtımı olmadığı ve deprem yönetmeliğine uygun olmamasından dolayı Bursa'da bir çok bölgedeki eski yapılar ciddi bir risk teşkil etmektedir. 


Firma olarak talep ve tercihlerde dikkat çekiyorsunuz. Yüksekoba İnşaat olarak bunun sırrı nedir? 

Öncelikle biz YÜKSEKOBA İnşaat olarak müşteri güveni ve kaliteyi hedef alarak proje geliştiriyoruz. Bizler proje aşamasından satışların başlamasına ve projelerimizin teslimine kadar çalışmalarımızı titizlikle yürüten bir firmayız. Satış aşamasında ise uygun fiyat ve müşterilerimize uygun ödeme koşullan ile kaliteden ödün vermeden yapmamadır. 


Geri Dön