19 / 04 / 2024

Yüksel İnşaat'ın 'Yükselen Yıldızlar'ına bir isim daha eklendi!

Yüksel İnşaat'ın 'Yükselen Yıldızlar'ına bir isim daha eklendi!

Yüksel İnşaat tarafından 2007 yılından bu yana “Yükselen Yıldızlar” bireysel sponsorluk programı kapsamında desteklenen başarılı atletlere bir isim daha eklendi.



Yüksel İnşaat tarafından 2007 yılından bu yana "Yükselen Yıldızlar" bireysel sponsorluk programı kapsamında desteklenen başarılı atletlere bir isim daha eklendi.


Genç yaşına rağmen, gülle atma sporundaki başarıları ile adını atletizm tarihine yazdırmaya hazırlanan Emel Dereli, geçtiğimiz günlerde Yüksel İnşaat Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile yeni "Yükselen Yıldız" oldu. Yükselen Yıldızlar projesi ile 2009 yılından bu yana bireysel sponsorluk desteği alan, Londra Olimpiyatları'nda bayanlar 100 m barajını geçen ilk temsilcimiz Nimet Karakuş ile heptatlonda Yıldızlar Türkiye rekortmeni Pınar Aday da imza töreninde Dereli'yi yalnız bırakmadı.


"Yükselen Yıldızlar" projesi, performansları ve dereceleri ile dikkat çeken genç atletlerin atletizm sporunda daha büyük başarılara imza atarak, hem Türk atletizminin gelişimini hem de atletizm sporunun daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak amacıyla 2007 yılından bu yana Yüksel İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Başarılı dereceleri ile dikkat çeken yeni Yükselen Yıldız Emel Dereli gülle atma kategorisinde 18:87'lik derecesi ile Türkiye rekorunun sahibi. Mart ayında İstanbul'da düzenlenen Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden en genç atlet olan Dereli, geçtiğimiz günlerde Slovenya'da yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Gençler Yarışmaları'nda kazandığı Altın madalyayla da başarılarını taçlandırdı.


İHA



Geri Dön