20 / 04 / 2024

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...



Dünya Seramik Sektörünün arenası olan, İtalya’da gerçekleşecek Cersaie Fuarı’na katılan Yüksel Seramik, İtalyan tasarımcılarla hazırlanan koleksiyonlarını sergileyecek.

 

 Yüksel Seramik, 22-26 Eylül tarihleri arasında İtalya’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı’na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek.

Dünya seramik sektöründe hızlı ve sağlam adımlarla ilerleyen Türk Seramik markaları arasında “en iyi çıkış yapan marka” olan Yüksel Seramik’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Mutlu “Cersaie 2014 fuarında sergileyeceğimiz 63 yeni koleksiyonumuz,  İtalya ve İspanya’dan gelen tasarımcılarla birlikte Ar-Ge ve Ür-Ge ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucunda ortaya  çıktı. Hem son tüketici hem de profesyoneller için kaliteli ve inovatif çözümler sunan ürünlerimiz, özellikle projeler için farklı talep ve ihtiyaçlara yönelik alternatifler yaratıyor. Son teknoloji ile üretilen, doğaya saygılı-doğadan ilham alan ürünlerimizi bu yıl Hall 32 / B30’ da yer alan yeni standımızda sergiliyor olacağız.” 



Seramikte dört boyut etkisi 

Yeni koleksiyonlar arasında yer alan 25x50 ebatlarında 4 boyut etkisi yaratan seriler, rölyefli yüzeyleri ve özgün renk kombinasyonları ile yaşam alanlarına farklı bir boyut katıyor. Sahip olduğu desen ve hareket zenginliğini, bordüre ihtiyaç olmadan, uygulandığı yüzeylere yansıtıyor. Üretim tekniği ile farklılaşan bu seriler mekana derinlik ve hareket katıyor. Bu serilerin yanı sıra,  doğanın detaylarındaki gizli dokuları ortaya çıkaran ahşap ve doğal taş görünümlü koleksiyonlar, farklı ebatlarda zengin alternatifler sunuyor. 


25x60 ,25x80 ve 30x60 ebatlarda üretilen farklı desen ve dokulara sahip, koleksiyonun diğer yeni serileri ise, yaşam alanlarına farklı stiller yaratma konusunda oldukça iddialı. Özellikle profesyonellerin ihtiyaçlarına hitap edecek, ticari alanlarda kullanıma uygun, projelere yönelik çözümler sunan ürünler de 2014-2015 koleksiyonu dahilinde fuarda beğeniye sunuluyor.



Geri Dön