19 / 04 / 2024

Yüksel Seramik Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açıyor!

Yüksel Seramik Türkiye'nin en büyük seramik showroomunu açıyor!

13 Haziran 2013 tarihinde muhteşem bir gala ile müşterileri ile buluşacak olan “Yüksel Seramik” yeniliklerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...



Türkiye’nin en büyük seramik showroomunu Kartal – İstanbul’da açan Yüksel Seramik çok özel ürün ve tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Sektörde hızla büyüyen Yüksel Seramik  markası adı altında- ilk mağaza açılışlı ile  Reklam bütçelerini de belirleyecektir. 

10 dönümden oluşan arazide 2.000 m²’lik iki showroom katı, 1.000 m²’lik bir de ofis katı olmak üzere toplam üç katlı bir bina ve 500.000 m²’lik ürünün depolanabileceği stok alanı, müşteri ve personel otoparkları bulunan yeni yerinde hem perakende hem de toptan satışlara yönelik faaliyetler yürütülecektir. 


Showroom planları titiz bir mimari tasarımla hazırlanmış olup, ferah ve modern bir alan yaratılmıştır. Müşteriler rahat bir atmosferde canlı mekanlarda ürünleri inceleyebilecek, çayını, kahvesini yudumlarken çocukları oyun alanında mutlu bir şekilde vakit geçirebilecektir. 

Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirlerin son trend ürünlerle buluşacağı showroomda seramik dışında, banyo dolapları, seramik sağlık gereçleri, armatürler, kabinler, gibi banyolarınızda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm ürün ve aksesuarlarla müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapılmıştır.


Ayrıca İspanya’nın en önde gelen markalarından VENUS fabrikası ile yapmış olduğu işbirliği neticesinde, İspanyol seramiklerini de bünyesine katan Yüksel Seramik, yeni showroomunda tek yetkili olarak bu markaların satış ve dağıtımını yapmaktadır. Özellikle duvar karosu üretiminde adını dünyaya duyurmuş İspanyol seramiklerinin en göz alıcı, elit ve tasarım harikası ürünlerinin sergileneceği showroom,  sektörün gözbebeği haline gelecektir.


Program:18.30 Kokteyl/ 19.30 Açılış/ 20.15 Gala Yemeği


Tarih.13 Haziran 2013/ Saat:18.30/ Yer: Kartal Showroom Cumhuriyet Mah.Yakacık yan yol. cad.No.17/34876 Kartal-İstanbul Tel.0216 422


Geri Dön