19 / 04 / 2024

Yükselir Group, İran'da inşaat yatırımı yapacak!

Yükselir Group, İran'da inşaat yatırımı yapacak!

Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti.



İran’da mevcut yatırımları bulunan Yükselir Group, ülkeye yeni yatırım yapacağını açıkladı. Yükselir Group Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti. 


Yükselir Group, İran da inşaat yatırımı yapacak!


İran’da yeni dönemde yatırım yapılabilecek 300 farklı alan tespit ettiklerini anlatan Yüksel, Tahran’da yapılan üst düzey görüşmelerinin ardından, İran’da gelecek dönem için 5 milyar Euro’luk yatırım planlaması yapıldığını açıkladı. Yüksel, şu an için yatırımın büyük kısmının enerji, petrol, inşaat ve hayvancılık üzerine planladıklarını belirtti. Yüksel, İran pazarında büyük fırsat bulunduğunu da vurguladı.


Star


Geri Dön