26 / 04 / 2024

Yükseltepe'de konutlar bölgeyi değiştiriyor!

Yükseltepe'de konutlar bölgeyi değiştiriyor!

Projeyi anlatan Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Amacımız müşterilerimizin güvenli, konforlu ve hayal ettikleri bir konuta sahip olmaları" dedi.



Kısa zaman önce gecekonduların hakim olduğu Yükseltepe'de yükselen konutlar, sosyal donatıları ile bölgenin yapısını değiştiriyor. Bunların başında Vadikent konut projesi geliyor. 



Projeyi anlatan Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Amacımız müşterilerimizin güvenli, konforlu ve hayal ettikleri bir konuta sahip olmaları" dedi. Projenin merkezi lokasyonuna dikkat çeken Sehen, Vadikent konutlarının havaalanına 20 kilometre ve Kızılay'a 10 kilomere mesafede olduğunu söyledi. Projenin Yükseltepe'ye değer kattığını vurgulayan Seher şöyle konuştu: "Keçiören'de yer alan Vadikent, bölgenin en değerli projesi. Özel peyzaj düzenlemeleri, süs havuzları ve geniş yeşil alanlarıyla Vadikent'te konut sahipleri kendilerini doğal bir ortamda hissedebilecek. Çocuklar için de aynı zamanda Vadikent' te yer alan çocuk klübü sayesinde de, evlerine yakın, güvenli ve renkli bir ortamda vakit geçirebiliyor.


Habertürk Ankara


Geri Dön