25 / 04 / 2024

Yunuseli cazibe merkezi olacak!

Yunuseli cazibe merkezi olacak!

Yunuseli cazibe merkezi olacak. Bursa Yunuseli Mahalle'sinin Muhtarı İbrahim Bahar ile Yunuselispor Başkanı Süleyman Kuşçu ve kulüp yöneticileri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.



Yunuseli cazibe merkezi olacak. Makamında ağırladığı misafirleri ile uzun uzun sohbet eden Başkan Dündar, son yıllarda yapılan yatırımlarla Yunuseli mahallesinin, Osmangazi'nin en çok gelişim gösteren mahallelerinin başında geldiğini söyledi. Özellikle 40 metrelik bulvar çalışmasının tamamlanmasının ardından Yunuselini'ııin Bursa'nın cazibe merkezi olacağını dile getiren Başkan Dündar, "Revize edilen imar planları ile birlikte, Yunuseli'nin güneyine baktığımızda son derece modern ve planlı konutların yükseldiğini görüyoruz. Yürütmüş olduğumuz çalışmalar neticesinde geniş caddelere, planlı sokaklara, bisiklet ve yaya yollarının bulunduğu kaldırımlara sahip olan Yunuseli Mahallesi, tüm Bursa'nın dikkatini çekiyor" dedi. Geçmişte, vatandaşın belediyelerin önünde gitmesi nedeniyle hizmet noktasında sıkıntılar yaşandığını dile getiren Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Yıllardır önce yollar inşa edilip ardından o yolların alt yapı çalışmaları yapılırken, biz Yunuseli'nde yapımı devam eden 40 metrelik bulvar üzerinde elektrik, su, doğalgaz ve kanalizasyon gibi alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama işlemini yapacağız. Böylelikle caddenin asfaltlanmasının ardından herhangi bir kazı işlemi yapılmayacak ve yol bozulmayacak" diye konuştu. 

Yunuseli Mahalle Muhtarı ve Yunuselispor yöneticileri, Başkan Dündar'a mahallelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. 

Muhtar İbrahim Bahar, özellikle kaçak yapılaşmayla mücadele konusunda gösterdiği hassasiyet için Başkan Dündar'a teşekkürlerini sunarken, "Osmangazi Belediyesi, eğer kaçak yapılaşmaya müsaade etseydi, şuan Yunuseli, çarpık ve plansız yapılaşmanın sıkıntılarını çekerdi. 

Kaçakla mücadeledeki kararlılığın bir sonucu olarak Yunuseli mahallemiz, bu gün Osmangazi'nin modern yüzü oldu" ifadelerini kullandı. 


Bursa'da Meydan


Geri Dön