25 / 04 / 2024

Yunusemre Belediyesi, Gürle'de 5 bin konut inşa edecek!

Yunusemre Belediyesi, Gürle'de 5 bin konut inşa edecek!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Gürle'de "Gürle Toplu Konut Projesi" isimli projeyle 5 bin yeni konut inşa edecek. Bu konutların 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak.



Manisa Yunusemre Belediyesi yeni bir yerleşim alanı daha kazandırmak için düğmeye bastı. 


Yunusemre Belediyesi, yaklaşık 5 bin konutta dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı hedefliyor. Bu kapsamda inşa edilecek konutlar Gürle'de 2 bini OSB çalışanlarına ayrılacak. 


Organize Sanayi Bölgesi İsmail Tiryaki Caddesi üzerinde inşa edilen Gürle ve OSB Kent Ofisi'nin açılışı ve projenin tanıtımı yarın 15.00'de gerçekleştirilecek. 


Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, "Yunusemre Belediyesi olarak Manisa'daki konut sıkıntısına neşter vurmaya devam ediyoruz. 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin ardından Gürle Toplu Konut Projesi'ni hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


İlk olarak Akgedik Mahallemizde 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projemizi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Kaya, "Gürle Toplu Konut Projesi için düğmeye bastık. İlk aşamayı tamamladık. Yarın projenin tanıtımını yapıp Gürle ve OSB Kent Ofisi'nin açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışımızda Manisalılar'ı aramızda görmekten mutluluk duyarız." şeklinde konuştu. 


Habertürk 




Geri Dön