24 / 04 / 2024

Yüreğir cazibe merkezi oldu!

Yüreğir cazibe merkezi oldu!

Yüreğir cazibe merkezi oldu. Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, göreve geldiği 2009 yerel seçimlerden sonra Yüreğir'in yatırımlar için çazibe merkezi konumuna geldiğini belirtti.



Yüreğir'de yürütülen projelerle ilgili yazılı açıklama yapan Başkan Çelikcan, yaşam kalitesi yüksek, çağdaş görünümlü bir kent kurmak için ilçede 9 bölgede kentsel dönüşüm seferberliği başlattıklarını söyledi. İlçe sınırları içinde 5 buçuk yılda, 20 yılda yapılandan daha fazla yol yapıldığını, 6 bin sokağın yüzde 90'a yakınının tamamlandığını anlatan Çelikcan "Oluklu sıcak asfalt çalışmasını Adana'da ilk Yüreğir Belediyesi uyguladı. Girilmedik mahalle kalmadı. Geri kalan yerleri de kısa süre içerisinde bitireceğiz" dedi. 

Faaliyette olan 11 adet Kültür Evinde 66 branşta verilen eğitimlerden her yıl ortalama 30 bin Adanalının yararlandığını ifade eden Çelikcan, engelli vatandaşları sosyal hayata kazandırmak amacıyla Yavuzlar Mahallesi'nde Engelli Koordinasyon Merkezi açtıklarını bildirdi. 


Adana Günaydın


Geri Dön