27 / 04 / 2024

Yüreğir'in kurtuluşu kentsel dönüşümde!

Yüreğir'in kurtuluşu kentsel dönüşümde!

Kışla Mahallesi ve Selahattin Eyyübi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan ilçede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve kamu yatırımlarının bütün dikkatlerin Yüreğir'e çevrilmesini sağladığını belirtti...



Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'in Adana'nın yeni cazibe merkezi olacağını belirtti. Kışla Mahallesi ve Selahattin Eyyübi Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan ilçede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları ve kamu yatırımlarının bütün dikkatlerin Yüreğir'e çevrilmesini sağladığını belirtti. 


Her gittiği yerde vatandaşlar Başkan Çelikcan'a büyük ilgi gösterdiler. Beraberinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ile vatandaşlarla bir araya gelen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesinde yapılan ev toplantısında devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Kışla kentsel bir çok bölgemizde çalışmalarımız devam ediyor. Kışla Mahallesinde 786 konut ve 43 işyerinin temelleri Şubat ayı içerisinde atıyoruz. Bizim başlattığımız bu çalışma bundan sonra devam edecektir. Yoğunlukların artırılmasıyla Müteahhitler artık Yüreğir tarafında yatırım yapacak alanlar bakmaya başlamışlardır. Başlattığımız bu hareketlilik ilçemize canlılık kazandırmıştır.' şeklinde Dönüşüm Alanında Şubat ayında temellerin atılacağını belirten Başkan Çelikcan , inşaatların 2 yıl içerisinde bitirileceğini belirtti. Yüreğir'in Kentsel Dönüşümle kalkınacağını belirten Başkan Çelikcan 'Kimsenin hayal bile edemediği bir çok projeyi Yüreğir de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bunlardan en önemli projelerimizden bir tanesi ise kentsel dönüşüm projeleridir. Şu anda konuştu. 



Başkan Çelikcan 'Yüreğir tarihinde en fazla yol çalışmasını biz gerçekleştirdik. 11 adet Kültür Evi, 1 I adet taziye evi, kültür merkezi, kültür park ve parkların yenilenmesi, araç parkurlarının yenilenmesi önemli çalışmalarımızdır. Başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları modern kentleşme adına çok önemlidir. Bir çok kamu ve özel yatırımlar ilçemize yapılmaktadır. Gelecek yıllarda Yüreğir çok farklı bir ilçe olacaktır. Bizde bunun için çalışmalarımızı vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak sürdürüyoruz. 


Bu projelerin kesintisiz devam etmesi için Büyükşehir Belediyesi'ni de almamız çok önemlidir.' şeklinde konuştu. 

AK parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar Yüreğir'in geride kalan 5 yılda altın çağını yaşadığını belirterek 'Yüreğir bir çok yenilikle bu dönemde tanıştı.İlçemizin gelişmesinin devamı için Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanıp hizmet kervanımızı sürdürelim.' şeklinde konuştu. 


S.EYYUBI MAHALLESİNDE ÇELİKCAN'A PLAKET 


Selahattin Eyyübi Mahallesinde kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan'a vatandaşlar plaket sürprizi yaptılar. Mahalle sakinleri yapılan hizmetler için Başkan Çelikcan'a teşekkür ettiler. 

Yüreğir tarihinde kimsenin hayal bile edemediği bir çok projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten 


Adalet Gazetesi 


Geri Dön