28 / 03 / 2024

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

22- 26 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen fuarda yeni ürün portföyünü sergileyen, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı’nda, ziyaretçilerle buluştu.



Dijital üretim teknolojisiyle yer karosu, duvar karosu, sırlı granitin yanı sıra teknik granit üreten, yapı kimyasalları alanında da ürün çeşitliliği ve üretim kapasitesi açısından seramik sektörünün öncü markalarından olan Yurtbay Seramik, fuarda dünyanın en önemli üreticileri ile bir araya geldi ve ürünlerini uluslararası kullanıcıların beğenisine sundu.


Yurtbay Seramik İhracat Müdürü Gürkan Peker; "Yurtbay Seramik olarak bu yıl Cersaie Fuarı'na üçüncü kez katıldık. Kuruluşumuzdan günümüze sürekli kendini yenileyen, öngörüleri ile sektöre yön veren, öncülük eden bir yaklaşım içinde olduk. Üretim portföyümüzdeki zengin ebat çeşitliliğine yenilerini ekledik. Önceki yıllarda üretimine başladığımız 45x45 hegzegon (altıgen) ve 25x75 duvar karosu tasarımlarımızı sergiledik. Günümüz trendleriyle uyumlu olacak şekilde tasarımlarımızda; taş, çimento, beton, ahşap dokulu ürünlere ve Retro tarzına yer verdik. 30x60, 60x60 ve 45x90 ebatlarındaki lappatolu ürünlerimizi sergileme imkânı bulduk. Ziyaretçilerin beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Ticari anlamda yeni kazanımlar sağlamamızın yanı sıra sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip etmek, deneyim edinmek açısından büyük katkılar sağladık" diyerek, Cersaie izlenimlerini paylaştı.





Geri Dön