19 / 03 / 2024

Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA'da sergiledi!

Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA'da sergiledi!

Yurtbay Seramik, bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilenen standında sergilediği ürünlerle hem tasarım hem de trendleri belirleyen yönünü ortaya koydu.



Yeni koleksiyonlarıyla sektöre yön veren Yurtbay Seramik, UNICERA Fuarı’nda; yeşil, cam ve beton etkilerini ön plana çıkaran, aksesuarlarla desteklenen standında, yaşayan mekânlar oluşturarak, birbirinden farklı ve özgün ürünlerini sergileyerek adından söz ettirdi. Yenilen standında beton dokulu ana girişi ile dikkat çeken Yurtbay Seramik, daha fazla seramik gösterim alanı açarak ürünlerini bahçe, mutfak, banyo, bahçe gibi canlı mekânlar üzerinde gösterme yoluna gitti. Yurtbay Seramik standı ziyaretçilerden büyük beğeni topladı. 


Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA da sergiledi!



Bu yıl 27’ncisi düzenlenen fuarda Yurtbay Seramik, fuar süresince sadece Türkiye’de değil dünya çapında da öncü bir üretici firma olarak farklılığını ortaya koydu. Sektöründe ihracattaki performansı ile ön sıralarda yer alan Yurtbay Seramik, görkemli standıyla yabancı ziyaretçiler tarafından da ilgiyle takip edildi. 



UNICERA Fuarı’nın Yurtbay Seramik için çok önemli olduğunun altını çizen Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlter Yurtbay, “Her yıl olduğu gibi, bu yıl da UNICERA Fuarı’nda farklılık yarattık. Yenilenen standımız büyük beğeni topladı. Yurtbay Seramik olarak Eskişehir’de üçüncü fabrika yatırımına devam ediyoruz. Yaptığımız yatırımla yeni ve daha farklı ebatlar üretme imkânı bulacağız. Bu sene fuarda yirmi dört yeni ürünümüz ile yer aldık. Genel olarak sergilediğimiz tüm ürünler ebat, tarz ve tasarım olarak büyük ilgi gördü. Özellikle beton görünümlü, kumaş desenli, baskı dekorlu 30x60, 60x60 ebatlarındaki Sine, krem, beyaz renklerinde çiçek desenli, 30x60 ebatında klasik bir ürünümüz olan Soho, altın ve platin görünümlü 30x60 ebatındaki Aura, altıgen kalıp, beton görünümlü, modern desen dekorlarımızdan 30x34,5 ebatındaki Hexa ve Vento, yeni ahşap serilerimizden naturel dokulu 15x90 ebatlarındaki Selvas ve Roof, 33x99 yeni ebat ürünlerimizden Shine, Marble, Enjoy’a ilgi fazlaydı. Ayrıca full body teknik granit, derin rölyef etkili dış cephelerde de kullanılan, sadece Yurtbay Seramik’te olan 20x40 ebatındaki Rotto isimli ürünümüz de oldukça dikkat çekti. Her bir ürün üzerinde gerçek anlamda emek sarf edildi. Çalışmalarımızın karşılığını 2015 yılında da alacağımıza inanıyoruz” dedi. Ürün ve koleksiyonlarına her yıl yepyeni ürünler eklediklerini vurgulayan Yurtbay; “Unicera, bize yeni pazarlara ulaşma imkânı sağlıyor. Hem iç pazarda hem de dış pazarda rekabet şansı olan sektörün çok daha başarılı olmasına katkı sağlıyor. Yurtbay Seramik olarak bu yıl yenilenen standımızın ve sergilenen ürünlerimizin gördüğü ilgiden memnunuz. Unicera Fuarı’nda farklılık yarattığımıza inanıyoruz" dedi.  


Geri Dön