19 / 04 / 2024

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.



Taşocağı Mezarlığı arka kısmındaki alanda yapılmakta olan kadınlara yönelik tesislerin tamamlanması noktasında ödenek sıkıntısının bulunmadığı belirten Milletvekili Yusuf Başer, özellikle hanımların çocuklarıyla gidebilecekleri, örf ve adetlere uygun tarzda inşa edilmeye çalışılan tesisin ilin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Annelerin, çocuklarıyla birlikte yararlanabileceği tarzda planlanan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisin en kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Milletvekili Başer, “Tesiste Çatak bölgesinde daha önce 600 metre derinlikten çıkartılan saniyede 15 litre debiye sahip, 32 derece sıcaklıktaki su burada değerlendirilecek. Yaklaşık 10 milyon liralık harcamayla tamamlanacak olan tesislerin 3 adet yüzme havuzu, sauna, spor merkezleri, kafeterya, çocuk oyun alanları, teras bölümünden oluşuyor” diye konuştu.

Bu tesisin özellikle yaz mevsiminde il dışından ve yurt dışından memleketine gelen vatandaşların zaman geçirmesi açısından çok önemli bir tesis olduğunu vurgulayan Milletvekili Başer, “Bu tür sosyal tesislere Yozgat’ta büyük ihtiyaç vardı. Spor vadisi, burası ve Fatih Parkı, ilimizdeki çok büyük eksikliği gidermiş olacak. Bu hizmetlerin tamamı AK Parti ile gelen hizmetlerdir. İnşallah bu hizmetlerimiz önümüzdeki dönemde de artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.



Hürriyet 


Geri Dön