29 / 03 / 2024

Yuva Kağıthane 'de ilk blok satışa çıktı! Metrekaresi 4.250 TL!

 Yuva Kağıthane 'de ilk blok satışa çıktı! Metrekaresi 4.250 TL!

Firma: Yılmaz Ulusoy Holding

Proje: Yuva Kağıthane

Yuva Kağıthane projesi kapsamında 40 konutluk ilk blok özel lansman fiyatlarıyla satışa çıktı. Projede konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 250 TL'den başlıyor




Yılmaz Ulusoy Holding'in hayata geçirdiği Yuva Kağıthane, Kağıthane Cendere'de yer alıyor. Butik bir proje olarak yükselen Yuva Kağıthane, nitelikli konut ihtiyacını gidermeyi hedefliyor. 


Toplam 80 konuttan oluşan projede 12'şer katlı 2 blok bulunuyor. Yuva Kağıthane'de Mart 2014'te teslimler yapılacak. İnşaatı süren  Axis AVM’ nin tam karşısında yer alan projenin önünden, boğazdan tünelle gelen suyun taşındığı Kağıthane Deresi akıyor.


Geniş bir panoramik manzaraya sahip Yuva Kağıthane, Vadi İstanbul projesine 1,5 kilometre; TEM Otobanı, Maslak ve Levent bölgeleri ile yeni açılan tünel vasıtasıyla Dolmabahçe’ye 10’ar-15’er dakikalık mesafede bulunuyor.


Yüzde 1 KDV avantajına sahip olan projede 40 dairelik ilk blok için lansman satışları başlamış durumda. Bu çerçevede, kısıtlı miktardaki daire için fiyatlar yüzde 5 indirimli olarak satışa sunuldu.


3 bin 500 metrekarelik inşaat alanının 2 bin 800 metrekaresi ( yüzde 80’i) yeşil alan ve sosyal donatılara ayrılmış durumda. Yuva Kağıthane'de 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konut tipleri yer alıyor. Projede metrekare birim fiyatları 4 bin 250 liradan başlıyor ve 5 bin 500 liraya kadar yükseliyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunuyor. 


Yuva Evleri'nde açık yüzme havuzu ve snack bar, çocuk havuzu,tenis kortu, fitness center, yürüyüş yolu, sauna, kapalı otopark ile güvenlik yer alıyor. 


Projenin satışı, Kağıthane merkezinde bulunan REMAX SİNERJİ ofisi tarafından yürütülüyor.

Satış Ofisi İletişim Bilgileri:

Adres : Remax Sinerji Ofisi  Merkez Mah. İsmetpaşa Cad. No2 Kat1 Kağıthane

Telefonlar : (0212) 321 12 60

http://yuvakagithane.com/ana-sayfa.html

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön