19 / 04 / 2024

Yuvacık Doğa Evleri temel betonları atılıyor!

Yuvacık Doğa Evleri temel betonları atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından Başiskele İlçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Yuvacık Doğa evlerinde temel atma çalışmaları başladı. Yeşillikler içinde olacak evlerin 2014 yılı sonunda bitirilmesi planlanıyor.




Yapımı hızla devam eden proje kapsamında 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 6 blok 154 daire bulunuyor. 2+1 daireler 78 metre kare, 3+1 daireler ise 115 metre kare olarak inşa ediliyor. Projenin 2014 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.


SATIŞLAR DEVAM EDİYOR


Daire fiyatları dairenin metre karesine ve seçilen daireye göre 64 bin TL ile 119 bin TL arasında değişiyor. Daire bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak ödeniyor, kalan bedel ise uygun şartlarda anlaşma sağlanan bankalardan kredilendiriliyor. Herhangi bir kura çekimi olmadan, istenilen dairenin seçilebildiği, nokta satış yöntemi ile satılan projede satışlar devam ediyor.


DOĞAYLA İÇİÇE


Yuvacık Doğa evleri projesi, yeşiller içindeki güzelliği ve sahip olduğu muhteşem Körfez manzarasıyla dikkat çekiyor. Site içerisinde 1 adet çocuk oyun grubu, 2 adet pergola, 1 adet çardak, 1 adet sosyal alan, açık otopark ve siteyi çevreleyen site duvarı yer alıyor.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön