19 / 04 / 2024

Yuvacık Doğa Evleri’nde anahtarlar teslim edildi!

 Yuvacık Doğa Evleri’nde anahtarlar teslim edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut tarafından Başiskele ilçesinde yaptırılan Yuvacık Doğa Evleri’nin anahtar teslim töreni gerçekleştirildi. Törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından ev sahiplerine anahtarları teslim edildi

 


HER BÜTÇEYE UYGUN


Doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzakta ama bir o kadar da şehre yakın Yuvacık Doğa Evleri’nde huzurlu bir yaşam daire sakinlerini bekliyor. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle 6 Blok 154 daireden oluşan Yuvacık Doğa Evleri’nde 2+1 78 metrekare ve 3+1 115 metrekare daireler mevcut. Proje içerisinde çocuk oyun grubu, pergolalar, çardak, sosyal alan, açık otopark yer alıyor.


BAŞKAN: MUTLULUKLAR DİLİYORUM


Yuvacık Doğa Evleri’nde düzenlenen anahtar teslim törenine Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön ile daire sahibi aileler katıldı. Ev sahiplerini hayırlı olması dileğiyle selamlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yeni evlerinizde Kent Konut güvencesiyle gönül rahatlığıyla oturun, hepinize mutluluklar diliyorum’’ dedi.



TEMSİLEN 7 AİLEYE ANAHTAR VERİLDİ


Törende ev sahipleri adına temsili olarak daire sakinlerinden Ali Enes Battal, Canan Yıldız Tekin ve Nazime Cerenoğlu’na Başkan Karaosmanoğlu tarafından anahtarları teslim edildi. Nuray Birsen ile Volkan Doğan’a anahtarlarını Genel Sekreter Büyükakın verirken, Sevda Niyazi ise anahtarını Başiskele Belediye Başkanı Ayaz ve genel müdür Özön’den aldı.



Kocaeli Gazetesi 


Geri Dön