26 / 04 / 2024

Yüzde 1 KDV avantajıyla hemen teslim konut projeleri!

Yüzde 1 KDV avantajıyla hemen teslim konut projeleri!

Ruhsatını 1 Ocak 2013'ten önce alan konut projelerinde, yüzde 1 KDV avantajı tüketicinin yoğun ilgisini görüyor. Eski düzenlemeden yararlanan bu projelerde yaşam başlarken, satışlar da devam ediyor...



Ruhsatını 1 Ocak 2013'ten önce alan konut projelerinde, yüzde 1 KDV avantajı tüketicinin yoğun ilgisini görüyor. Eski düzenlemeden yararlanan bu projelerde yaşam başlarken, satışlar da devam ediyor.


Kuzu Grup imzası taşıyan Spradon Vadi'de yüzde 1 KDV avantajıyla ev sahibi olunuyor. Söz verilen tarihten 4 ay erken teslim edilen projede yaşam başladı. Bahçeşehir'de Emlak Konut GYO ortaklığıyla yükselen Spradon Vadi'de kalan son daireler için kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor. 42 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen proje 1037 konut ve 1 adet ticari üniteden oluşuyor. 


28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ve 12 katlı blokların yer aldığı Spradon Vadi'de 1+1, 2+1,2+1 dubleks ve 3+1 dubleks seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 192 bin TL'den başlıyor. Mayıs ayı itibariyle teslimlerine başlanan Rings İstanbul, Selin Yapı tarafından inşa edildi. Sancaktepe'de yükselen proje şehir ve doğa hayatını birleştirmesine dikkat Çekiyor Toplamda 499 adet konutun yer aldığı Rings İstanbul da bahçeli ve teraslı evler de satışa sunuldu. 2£ın^ JL metrekare fiyatıyla satılan konutlarda fiyatlar 289 bin TL den başlıyor. Rings İstanbul, Sabiha Gökçen Havalimanı na 8, Boğaziçi Könrüsü'ne ise 15 dakika mesafede bulunuyor. 

Boğaziçi sarayları Halkalı'da 60 ay vadeye 0 faiz fırsatı Özyazıcı İnşaat tarafından Süreyyapaşa'da hayat verilen Nish Adalar projesi de yüzde 1 KDV oranına tabi projeler arasında yer alıyor. Yaşamın başladığı 2 bin 300 konutlu projede son daireler yüzde 40 peşinat ve 60 ay vadeye sıfır faiz ve 120 ay avdeye yüzde 0.50 faiz oranıyla satışta. Konut fiyatlarının 243 bin 267 TL'den başladığı Nish Adalar'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunuyor. Süreyyapaşa Ormanı'nın yanında yer alan proje E-5 karayoluna 2.5 km, sahil yoluna 4 km ve Bostancı İDO iskelesine 7 km mesafede yükseliyor. 


Kapi sosyal alanlar Halkalı'da Eroğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen İstanbul Lounge 2'de daireler yüzde 1 KDV fırsatıyla satılıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip olmak mümkün. 

42 bin 878 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin sosyal donatıları arasında; açık havuz, Relax havuz, kapalı havuz, çocuk havuzu, koşu ve yürüyüş yolları, cafe, çocuk kulübü, dev satranç ve iç bahçeler yer alıyor. 

Sinpaş GYO'nun Boğaziçi'nin saraylarını Halkalı'ya taşıdığı projesi İstanbul Sarayları'nın 2.

etabında yaşam Mayıs ayında başlarken, 3. ve 4. 

etaplarında teslimler bu ay sonu başlıyor. 

Yüzde 1 KDV avantajının olduğu projede Dolmabahçe'den Salacak'a kadar saray ve eski semtler yeniden yorumlandı. 1200 konuttan oluşan projede 1+1'den 6+1'e kadar daireler ile 5+2 müstakil yalılar yer alıyor. Projede kalan stoklar için Sinpaş GYO bünyesinde ödeme kolaylıkları sunuluyor. 

MiS Exen'de peşinat ödenmiyor Sur Yapı'nın Eylül 2011 'de başladığ, Exen istanbul projesinde i >AZ 3Z °dey'n üstü kalsın' ka"ipanyasıyla dikkat çeken projede hiç peşinat ödemeden konut sahibi olunabiliyor. Çamlıca'da yükselen ve 44 katlı bir rez,dans blok ile 8,13 kat aras.nda değişen yatay blokların bulunduğu Exen İstanbul'da stüdyo, 1+1 2+1 3+1i ve 4+1 daireler bulunuyor. Exen İstanbul'un yüzde 751 yeşil alan ve rekreasyon alanından oluşuyor. 

Yüzde 1 KDV avantajıyla sunulan projelerden biri olan Mesa Nurol, Bahçeşehir'de yükseliyor. 

Toplamda 4 etaptan meydana gelen Mesa Nurol projesinin 4. etabında yaşam Ocak 2013'te başladı. 

182 dairenin yer aldığı Mesa Nurol 4. etapta 2+1,3+1 ve 4+1 daire alternatifleri mevcut. Geniş sosyal alanları ve büyük daire seçenekleriyle adından söz ettiren Mesa Nurol'da; spor alanları, oyun alanları, otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, güneşlenme terası ve tenis kortu gibi hizmetler sunuluyor. Proje, Mesa Mesken ve Nurol İnşaat imzası taşıyor. 


Posta Gazetesi


Geri Dön