25 / 04 / 2024

Zara Yapı Market, 5 farklı proje için kolları sıvadı!

Zara Yapı Market, 5 farklı proje için kolları sıvadı!

Zara Yapı Market Lara´nın Güzeloba mevkiinde yeni hayata geçirmiş olduğu ZR Park Attalos projesinden sonra farklı özelliklere sahip beş proje için kolları sıvadı



ZR Park Attalos'ta hem inşaat kalitesi hem de daire sahiplerine sunduğu ayrıcalıklı konfor ile insanların bir kez daha güvenini kazanan Zara Yapı Market Ltd. Şti.  yoğun talep üzerine Güzeloba´da ZR Park Attalos II. etaba hazırlanıyor. Varsak´ta orman manzaralı ZR Park Çamlık, Barınaklar´da denize nazır ZR Park Dream, Elif ILGAZ için yapılacak olan işmerkezi projesi ve Kundu bölgesinde yer alacak Residence projeleri ile  her bütçeye hitap ediyor.

Zara Yapı Market Genel Müdürü A. Koray KARAKÖSE, `´Herkes konut inşa edebilir, ancak bizim için önemli olan, sağladığımız kalite ve konfor ile her zaman projelerimizin güvencesi olup başarılarımıza yenisini eklemektir. Bizim felsefemiz, kalite ve konfordan ödün vermeden herkesi bütçesine göre ev sahibi yapmaktır.İnsanların ihtiyaçlarına önem vererek projelere imza atmak ise bizim için görevdir. `´ dedi.

Antalya´nın Varsak bölgesinde yüzme havuzlu ve güvenlikli bir site ile orta gelir düzeyindeki insanlara, Güzeloba bölgesindeki loft house projesiyle biraz daha üst gelire hitap edecek olan Zara Yapı Market  Antalya´da düzenlemiş olduğu 5000 kişilik anket çalışmasıyla insanların beklentilerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurguluyor.
Antalya´da tam anlamıyla özelliklerini barındıran bir Residence projesinin henüz yer almadığını belirten A. Koray KARAKÖSE , Kundu´da konumlanması planlanan Residence projeleri için görüşmelerinin devam ettiğini, olumlu gelişmelerin sonuca ulaşması halinde, bu projede iddialı olduklarını söyledi.


Geri Dön