19 / 04 / 2024

Zehnder Terraline konvektör modern tasarımıyla dikkat çekiyor!

Zehnder Terraline konvektör modern tasarımıyla dikkat çekiyor!

Bir bakışta hayran kalacağınız, estetikten ödün vermeyen foksiyonelliği ile Zehnder Terraline konvektör, yaşam alanınıza farklı ve sıcak bir dokunuş yaparak modern tasarımı ile her ortama uyum sağlıyor.



Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi olan Zehnder’in yaşam alanları için tasarladığı, işlevsellikten ödün vermeyen estetik konvektörü Terraline, yapı profesyonellerinin, mimarların ve son kullanıcıların beğenisini kazanıyor.


Yaşam alanınıza modern ve sıcak bir dokunuş...


Modern yapılar, farklı tarzlar, alışılmadık tasarımlar… Günümüzde neredeyse tüm yapı profesyonelleri ve iç mimarlar estetiğin sınırlarını zorlayan işlere imza atıyor ve göz dolduruyorlar. Evinde ve yaşam alanında her zaman farklılık yaratmak isteyen, tarzını ortaya koyan son kullanıcılar da estetiğe son derece önem veriyor. Zehnder Terraline tam da bu noktada; modernliği, işlevselliği ve fark yaratan tasarımı ile yaşam alanlarına sıcacık bir dokunuş yapıyor.


İş ortamında da verimli, ergonomik ve ekonomik sıcaklık.


Terraline konvektör ev içinde kullanılabildiği gibi iş ortamlarında da dekorasyonu bozmadan en zarif şekilde kullanılabiliyor. Ergonomik koşullarda yüksek verimlilik sağlayan Zehnder Terraline’ın UN model serisi, 4 farklı yükseklik ve 5 farklı derinliği olan içine yerleştirilmiş bakır alüminyum ile bir zemin panelinden oluşuyor. Her projeye sorunsuzca ve mükemmel uyum sağlayan Terraline, özel ölçü seçenekleri ile taleplere göre şekillendirilebiliyor.


Zehnder Terraline, üstün özellikleri ile çok yönlü kullanım imkanı sunuyor.


Fark yaratan tasarımı ile ortamla çekici bir uyum yakalayan Terraline’ın radyatörleri birbirine tek tek eklenerek daha uzun ısıtma bantları oluşturulabiliyor. Eloksallı bir yüzeye sahip, ızgarası ve çerçevesi alüminyum kaplı olan Terraline, standart olarak siyah renkli sunulurken talep üzerine kahverengi ya da altın rengi kaplama yapılabiliyor. Son derece sessiz çalışan, çok yönlü kullanım imkanı sunan Zehnder Terraline, hızlı tepkime süresi, ilk etapta kesinlikle göze çapmayan ve ortamı boğmayan ısıtma sistemi ile konvektör kulvarında yepyeni bir pencere açıyor.


Geri Dön