24 / 04 / 2024

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder yeni ürünü Universal’ı tanıttı!

Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak



Zehnder, yeni ürünü Universal ile İsviçre’den sonra Türkiye’deki banyolarda da yerini almaya hazır!



Dünyanın radyatör devi ve Avrupa’nın ilk çelik radyatör üreticisi Zehnder’in, yeni ürünü Universal’ı Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer tanıttı. İsviçre’de satışa sunulmuş olan Universal, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak. Banyolara işlevsel bir şıklık getiren Zehnder Universal, yüksek kalitede kromajlı geniş boru aralıkları sayesinde kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunuyor ve işlevsellik ile şıklığı tek noktada buluşturmayı başarıyor.


İsviçre’den Türkiye’ye yayılan sıcaklık!

Zehnder’in Teknik Destek ve Satış Sorumlusu Christian Schweyer’in tanıttığı Universal modeli, İsviçre’de satışa çıktığı ilk günden itibaren büyük ilgi görmüş ve herkesin beğenisini kazanmış. Hareketli ve koşuşturmalı hayatın içinde evinde huzuru arayan, sadeliği tercih eden herkesin ilk tercihleri arasında yer alan Zehnder Universal, uygulandığı her alanda ferahlığı hissettiriyor. Türkiye satışlarına da çok yakında başlayacak olan Zehnder Universal için Christian Schweyer: “Butik yaşam tarzını benimseyen ve ferahlığı banyosunun her yerinde hissetmek isteyenlerin vazgeçilmezi olan Universal modelimiz, şıklığı elden bırakmadan pratikliği de sunuyor.”


Yenilikçi dizayn ve daha rahat hayat…

Fark yaratan, dikkat çekici tasarımları ile her banyoda varlığını hissettiren Zehnder’in Universal modeli, sadeliği evinin her köşesinde hissetmek isteyenler için ideal. Banyoda var olan sadeliği hiç bozmadan her yere mükemmel uyum sağlayan Universal, klasik banyolarla da son derce çekici bir uyum yakalıyor. Zehnder Universal, üstüne takılabilen askı aparatı ile kullanıcılarına pratik bir yaşamın kapılarını açarken, geniş boru aralıkları ile de birden çok havlunun kolayca asılmasını sağlıyor. İstenilen boylarda uygulanabilme avantajı da sunan Universal, geometrik yapısı sayesinde de ferah bir görünüm ortaya çıkarıyor.


Geri Dön