23 / 04 / 2024

Zekeriyaköy Kent Optimum'da 260 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Zekeriyaköy Kent Optimum'da 260 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Kent Optimum'da 1+1den 5+1e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Zekeriyaköy'de konumlandırılan proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 260 bin dolardan başlangıç gösteriyor...



Zekeriyaköy'de yükselen Kent Optimum'da 1+1den 5+1e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Tüm villaların tesk katlı olarak dizayn edildiği projede yer alan villaların alanları 300 metrekareden başlıyor.

Proje kapsamında ortalama 400 metrekare bahçeli ve 4 metrelik yüksek tavanlı villalar,  galerili ve özel bahçe kullanımlı dubleks daireler farklı yaşam tarzlarını bir arada sunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 bahçe katları ve özel bahçe kullanımı olan konutların fiyatları 260 bin dolardan başlıyor. Yüzde 30 peşinat verildiği takdirde teslime kadar vadelendirme yapılıyor. Taksitler dolar olarak ödeniyor.

Konsept proje Can Çinici, iç dekorasyonu ise Mahmut Nuvit Doksatli ve Domenico Vicenzo Rotolonun üstlendiği Kent Optimum Zekeriyaköy projesinde, her türlü detay düşünülerek ev sahiplerine ayrıcalıklı yaşam vaad ediliyor.

Tenis kortu, basketbol sahası, futbol sahası, küçükler ve yetişkinler için yüzme havuzu, fitness alanı, çocuk oyun odaları ve kafeterya gün boyu enerjiyi tazeleyecek özel mekanlar olarak tasarlandı.

Optimum Zekeriyaköy, Boğaz ve Maslak bölgesine sadece 20 dakika mesafede. Konumu sayesinde Sarıyer-Çayırbaşı Tüneliyle Maslaktaki metro istasyonlarına bağlanıyor. Proje; Ağustos 2013'te teslim edilecek.

0 212 352 30 17-18-19-20

http://www.kentgrup.com.tr/

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön