25 / 04 / 2024

Zeki Gedikoğlu kimdir?

Zeki Gedikoğlu kimdir?

Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı Zeki Gedikoğlu kimdir? Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği ne zaman kuruldu? İşte Zeki Gedikoğlu ve KİMEDER...



Zeki Gedikoğlu kimdir?

Zeki Gedikoğlu, Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği (KİMEDER) Genel Başkanı. Global inşaat sektörünün 2020’li yıllara kadar yüzde 70 artarak, 10 trilyon dolara çıkacağını belirten Zeki Gedikoğlu'nun Kocaeli İnşaatçılar Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği ile ilgili açıklması şu şekilde:


"Saygıdeğer meslektaşlarım;


Mensubu bulunduğumuz müteahitlik hizmetlerinin olumlu ve olumsuz yönleriyle zaman zaman Türkiye gündeminde özelliklede hiç arzu edilmeyen, deprem olaylarıyla güncelliğini korumuştur.Bu meslek grubu bazen haklı gururumuz bazende ''günah keçişi'' olmuştur.Bunun sebep ve sonuçları en başından müteahitlik sektöründe uğraşanların meselelerine sahip çıktıkları samimiyetle orantılıdır.Daha açık bir deyimle kimileri müteahittir,kimileri müteahit müsveddesidir.Bu konuyu analiz etmektir.


Derneğimizin değişmez kurallarından biride karnesi ve yeterlilik belgesi olmayana müteahitlik yaptırmayacağız.


KİMEDER Derneği meslektaşlar arasında birlik ve beraberlik içinde , dayanışma çerçevesinde mesleğimizi icra edecek eğitimli kişilerden oluşan ofisler kurulması yönünde çalışmalar yapar.


Emlak sektöründe gelişi güzel herkesin yapacağı bir sektör olarak değil işinin ehli kişiler tarafından uzman emlak danışmanları ile sektördeki kaliteyi arttırmak en büyük çabalarımızdan biridir.


Çöp konteynerinde emlak ilanlarını görmek istemiyoruz. Bu nedenle sektördeki profesyonelleri artırmayı hedefliyoruz.


Derneğimizin amaçlarından biride mesleğinin bilincinde ve sorumluluklarını başkasının üstüne atmayacak firma ve kurulaşları bünyemizde toplayarak.Sektördeki çürük elmaları elemektir."


M.Zeki GEDİKOĞLU

KİMEDER GENEL BAŞKANI


KİMEDER tarihçe:

"1994 yılında kurulmuş olan derneğimiz,1999 yılı itibariyle yaşanan acı deprem olaylarına bizzat tanıklık yapmış, bu konularıda 1998 yılında Türkiye gündemine neşretmiş tespit ve tavsiyeleri olan bir derneğiz.


T.C Anayasası ile kanunları doğrultusunda, Türkiye’nin ve Türk Toplumunun Demokratik ve planlı bir düzen içinde kalkınıp, Müteahhitler ,Mühendislik,Emlak danışmanlığı ve Emlak Pazarlamacılığı , Toplumun ,Ticaret Sosyo-Ekonomik ,Eğitim ve Kültürel düzeyinde gelişmesini Teknoloji Sermaye , Fikir ve bilgi alışverişi ve koordinasyonu sağlamak ,daha ileri bir düzeye gelmesine yardımcı olmak."




Zeki Gedikoğlu: Müteahhitlikte Çin'den sonra 2. sıradayız!
Kocaeli İnşaatçılar Derneği Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’ı ziyaret etti!



Geri Dön