26 / 04 / 2024

Zeki Kayda kimdir?

Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda kimdir? Zeki Kayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeki Kayda ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Zeki Kayda..



Zeki Kayda kimdir?

Manisa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"1958 yılında Salihli´de doğdum.İlk,orta ve liseyi Salihli´de , Üniversiteyi ise  Ankara  Eğitim Teknik Fakültesi´nde okudum ve 1981 yılında mezun oldum.Sırasıyla Tarsus Endüstri Meslek Lisesi,Gaziantep Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Lisesi ve Balıkesir Endüstri Meslek Lisesi´nde öğretmenlik ve bölüm şefliği yaptıktan sonra 20 yıl Salihli Endüstri Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürü olarak görev yaptım. 


1997-2008 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünde İletişim,İnsan İlişkileri,Toplam Kalite Yönetimi ve Mevzuat konularında hizmet içi eğitim seminerlerinde Öğretim Üyesi olarak görev yaptım.


Turgutlu ve Alaşehir Endüstri Meslek Liseleri´nde 2 yıl Okul Müdürlüğü görevi yaptıktan sonra, son olarak 3 yıl Özel Salihli Koleji Genel Müdürlüğü görevinde bulundum. 


Evli ve 2 çocuk babasıyım."







Geri Dön