20 / 04 / 2024

Zeki Toçoğlu: Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek!

Zeki Toçoğlu: Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek!

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek bölgenin imar sorunun değerlendirdi. Toçoğlu, ' Adapazarı'nda imar sorunu çözülecek ' dedi...



Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen ve bölgenin imar sorununun çözüme kavuşacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Bölgenin 5 binlik imar planlan tamamlandı. 

Altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi için binlik planlara ihtiyaç var. İlçe belediyemiz bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayıp, bölgede modern bir altyapı inşa edeceğiz" dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali ve Adapazarı'nda vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Toçoğlu ilk olarak beraberinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile AK Parti Kocaali İlçe Kadın Kollan tarafından düzenlenen programa katıldı. AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti Kocaali İlçe Teşkilatı Başkanı Burak Ak'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Kocaali'den AK Parti'ye güçlü bir destek verileceğine inandıklarını ifade etti. 

Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, "2009'da vatandaşımızdan aldığımız destek bu seçimlerde inşallah artacak. Hamdolsun su şebeke inşaatlarından dere ıslahlarına, kanalizasyon şebekelerinden yollara, meydanlara, çevre düzenlemelerine kadar elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. 

Kocaali'de hayata geçirdiğimiz çalışmaların artarak devam etmesi için inşallah milletimiz yine bize destek verecek" diye konuştu. AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ise, "Sayın Başbakanımıza sahip çıktığınızı, arkasında durduğunuzu bir kez daha gösterdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hükümetimizin destekleri Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin çalışmalarıyla daha modern şehirler inşa edeceğiz. 

Kocaali'de birçok projeyi hayata geçirdik. Seçimlerin ardından altyapı, su, kanalizasyon, ulaşım, mezarlık ve itfaiye hizmetleri Büyükşehir'e devralacak. 

Biz milletimiz için çalışıyoruz. Önümüzdeki seçimlerin Kocaali'mize ve Sakarya'mıza hayırlı sonuçlar getirmesi için dua ediyoruz. İnşallah seçimlerin ardından Yeni Türkiye'nin inşası devam edecek" ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu daha sonra Adapazarı Bağlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve Bağlar Mahallesi Muhtarı Siracettin Geyik'in de bulunduğu toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölgenin imar çalışmalarının tamamlanmasının ardından altyapı çalışmalarını başlatacaklarının müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, "Bölgenin 5 binlik imar planları tamamlandı. 

Altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi için binlik planlara ihtiyaç var. İlçe belediyemiz bu konu ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. 

İnşallah kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayıp, bölgede modem bir altyapı inşa edeceğiz" dedi


Anayurt


Geri Dön