26 / 04 / 2024

Zelkif Akgül: Rize turizm şehri olacak!

 Zelkif Akgül: Rize turizm şehri olacak!

MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül. bu gün Orman Müdürlüğü, Çevre müdürlüğü, Çoruh Elektrik binası ve Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerinde bulundu. Akgül, Rize turizm şehri olacak....




MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül, sokakta göremediği kişileri evde bulmaya devam ediyor. Seçimin adeta atom karıncası gibi çalışan, bir kişinin şehirde en az iki defa görme ihtimali olan, sokak da olmazsa ev de sizi bulabilen adayı, MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr Zelkif Akgül. bu gün Orman Müdürlüğü, Çevre müdürlüğü, Çoruh Elektrik binası ve Aile Sağlığı Merkezi ziyaretlerinde bulundu. 


Resmi kurum ziyaretlerini son zamanlara bıraktığı öğrenilen Dr Akgül'ün artık ara ara resmi kurum ziyaretleri yapacağını söyledi. 


Bugünkü ziyaretlerde yine projelerinden bahseden Uzm. Dr Akgül'ün çalışması ve projeleri her geçen gün destekle karşılanmakta. Bu gün bahsettiği projesi daha çok sosyal ve turizm ağırlıklı olan içerikte idi.Kendisi şöyle ifade etti;'Yeni şehir meydanında her hafta sonu açık hava konserleri, tiyatro gösterileri ve çeşitli sanatsal etkinlikler geleneksel hale getirilecek, geniş katılımlı halk oyunları tertip edilecek. 


Ayrıca her yıl Rize Turizm Festivali ve uluslararası etkinlik düzenlenecek. Karadeniz'e kıyısı bulunan Ülkeler arası Karadeniz konulu sinema günleri düzenlenecek, halk ozanlarının kemençe eşliğinde atışma geleneğini geliştirecek yarışmalar yapılacak.' Kendisinin sosyal-kültürel ve turistik belediyeciliğe önem verdiği bilinen Dr Akgül ün seçilmesi halinde Rize de çok canlı bir sosyal hayatın olacağı şimdiden tahmin etmek güç değil. 

Seçim çalışmalarını akşam Gündoğdu da  TOKİ  konutlarında sürdüren MHP Rize Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. 

Zelkif Akgül bu konutlarda oturanların yoğun şikayetlerini dinledi. Gündoğdu'nun ne kadar ihmal edildiğini kendisin de Gündoğdu lu olması sebebiyle bildiğini ifade eden Akgül, 'Biz Gündoğdu içine doğal gaz getireceğiz ve Gündoğdu Dolgu Sahasında modern bir yeşil ve rekreasyon alanları, yeni Pazar yeri ile deniz sporları merkezi oluşturulacağız' şeklinde bölge için yapacağı projelerden bahsetti. 


Karadeniz'den Güne Bakış




Geri Dön