19 / 03 / 2024

Zer Kartal'da 90 ay 0 faiz imkanı!

Zer Kartal'da 90 ay 0 faiz imkanı!

Ceylan İnşaat ve Artuklu İnşaat adi ortaklığı ile İstanbul’un yükselen semti Kartal’da hayat bulan Zer Kartal’ın tüm detayları için satış ofisi kapılarını alıcılarına açtı.



Modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler geliştirerek projeler geliştiren Ceylan İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası’nın yükselen semti Kartal’da yeni nesil bir projeye imza attı. 


Otoban bağlantısına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakikalık bir mesafede bulunmasının yanı sıra Zer Kartal,  adalar manzarasıyla sakinlerini yeni bir deneyimle buluşturmayı amaçlıyor. Zer Kartal projesinde ön satışa özel 90 ay firma finansmanı ve 120 aya kadar alternatif ödeme seçeneklerini alıcılarına sunan Ceylan İnşaat, ZER Kartal projesi için ön talep başvurularını kabul ediyor. Zer Kartal;  metro, E-5 ve otoban bağlantı yolu sayesinde sakinlerinin hayatını kolaylaştırıyor. Sahile 15 dakika mesafede olan ZER Kartal’da özel güvenlik tarafından 7/24 korunma imkanı sunulurken site içerisinde, hareket sensörlü kameralar ve görüntülü konuşma sistemleri güvenli bir yaşamı sahipleriyle buluşturuyor.


Sosyal ayrıcalıklarla dolu bir yaşam…

Sosyal donatılarıyla büyük beğeni toplayan Zer Kartal, çocukları da unutmuyor. Açık yüzme  havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları mini sinema salonu, fitness center, SPA (sauna, buhar odası, şok havuzu, hamam) gibi pek çok sosyal alanın bulunduğu projede;. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.  Ceylan İnşaat, modern yaşamın ihtiyaçlarına yönelik özel çözümler sunan Zer Kartal ile  ‘insan’ı odak noktasına koyduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Proje kapsamında Ceylan İnşaat müşterilerine, daire ve ticari alanlar için ön satışlara özel yüzde 30 peşin, vade farksız 90 aya varan vade seçenekleri ile taksit imkânı da sunuyor. 


Zer Kartal’a 10 yıl boyunca Ceylan İnşaat garantisi 

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Zer Kartal projesiyle ilgili açıklamalar yaparak; “Biz Ceylan İnşaat olarak projemizde yaptığımız satış sözleşmesine göre 10 yıl garanti veriyoruz. Bu kapsamda tüm konutlarımızın lambalarının, kapı kulplarının değişmesinden, musluk tamirine kadar her türlü teknik yardım konusunda madde koyarak garanti veriyoruz. Aynı zamanda projelerimizde mahalle kültürünü de yaşatma gayretindeyiz. Tam donanımlı sosyal alanlarımızda konut sahiplerimizin komşuluk ilişkilerini geliştirecek ve eski mahalle kültürünü tekrar yaşatacak çeşitli organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyoruz. Bunu herhangi bir ticari kaygı gütmeden bir nevi insani vazife olarak görüyoruz. Aynı zamanda çocuklu ailelerimiz için de çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri sosyal donatılar sağlıyoruz. Çocuk oyun kulübü ve çocuklara özel yüzme dersleri gibi ayrıcalıkları da ev sahiplerimize sağlıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı. 


Proje detayları; 

Zer Kartal: 

1+1 daireler 75 ve 80 m² 

2+1 daireler 117 ve 130 m² 

3+1 daireler 155 m² 

ZER Kartal ödeme planı:

Kampanya kapsamında ZER Kartal ödeme planına göre yüzde 30 peşin ödemelerde banka kredisiz 90 ay 0 faiz imkanı sunuluyor…

ZER Kartal Konutları ne zaman teslim?

Ceylan İnşaat, Kartal’da hayata geçirdiği projede anahtar teslimini Ağustos 2020’de gerçekleştirmeyi planlıyor…

Donatılar:

Adalar manzarasıyla beğeni toplayan projede ayrıca sosyal donatı alanları olarak açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, mini sinema salonu, fitness center, SPA, sauna, buhar odası, şok havuzu, Türk hamamı ve kapalı otopark yer alıyor.

Lokasyon:

Otoban bağlantısına 5 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 15 dakikalık bir mesafede bulunmasının yanı sıra Zer Kartal,  adalar manzarasıyla sakinlerinin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.


ZER Kartal için iletişim:

Tel: 444 70 16

Web: www.ceylaninsaat.com  / www.ceylaninsaat.com.tr



Geri Dön