23 / 04 / 2024

Zermeram Seha Yapı teslim tarihi!

Zermeram Seha Yapı teslim tarihi!

Firma: Seha Yapı

Proje: Konya Zermeram

Zermeram Seha Yapı teslim tarihi ilk etap için 36 ay olarak belirtiliyor. Zermeram Konya projesinde ev fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor...




1.077 konuttan meydana gelen Zermeram projesi  Seha Yapı  tarafından, Konya Meram ilçesine bağlı Kozağaç Mahallesi'nde inşa ediliyor.


Zermeram Evleri projesinde 48 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme seçeneği sunuluyor. Projede peşinata ve ödeme şekline bağlı olarak yüzde 13'e kadar indirim yapılıyor.



Zermeram Evleri projesinde 14 set altı dubleks, 35 villa ve 9 yalı bulunuyor. Zermeram Evleri Meram projesinde blokların kat sayısı 5-8 kat arasında belirlendi.



Zermeram Seha Yapı teslim tarihi!


3 etaptan meydana gelen Zermeram Evleri projesinin ilk etabında 353 daire satışa çıkarıldı. Zermeram Seha Yapı teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor.


Zermeram Evleri Meram projesinde 2+1'den, 6,5+1'e kadar konut seçenekleri yer alıyor. Zermeram Evleri projesinde ev fiyatları 295 bin liradan başlıyor.


300 bin metrekare alanda geliştirilen Zermeram Evleri'nde biyolojik göletler, tematik bahçeler, meyve bahçeleri, mini golf sahası, AVM, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.




Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön