25 / 04 / 2024

Zeybek TOKİ Konutları'nın duvarları yenileniyor!

Zeybek TOKİ Konutları'nın duvarları yenileniyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi TOKİ Konutları 'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar.




Aydın'ın Efeler ilçesinde yıllardır türlü çeşitli sorunlarla boğuşan ve pek çok konuda mağduriyetler yaşayan Zeybek Mahallesi  TOKİ  Konutları'nın sakinleri, son zamanlarda olumlu gelişmeler yaşıyorlar. 


Kendilerine yeni bir site yönetimi seçtikleri dönemden bu yana, yaklaşık 2 yılı aşkın süredir sitenin adeta çehresinin değişmesinden oldukça memnun olan Zeybek TOKİ Sakinleri, bu iyiye gidişten umutlular. 


Geçen yıl sitenin etrafına duvar inşaa edilmesinin ardından, sitede yaşanan hırsızlık ve asayiş olayları bir hayli azalmış ve sitenin güvenliği büyükölçüde sağlanmıştı. 


Site yönetimi, şimdi de bu duvarın kırmızı beyaz renklere boyanmasına girişti. Böylece sitenin insan psikolojisini olumsuz etkileyen grilikten kurtulması, daha renkli ve daha bakımlı bir görünüme kavuşarak site sakinlerinin kendilerini daha iyi hissetmelerine katkı sağlaması umuluyor. 


Sitenin duvarlarını boyamaya başlayan Ahmet Kemahlı da site sakinlerinden birisi. Kemahlı, 15 bina ve 600 konuttan oluşan koca sitenin etrafını boydan boya çeviren bu duvarların tamamını tek başına boyamanın epeyce zor olduğu konusunda hemfikir. Kendisine zaman zaman yardımcı bulsa da duvarların büyük kısmını tek başına boyuyor. 


"Ama" diyor Ahmet Usta; "Sitemize en az maliyetle en güzel boyayı yapabilmek için işçilikten sonuna kadar tasarruf etmemiz lazımdı. Kendi oturduğum sitemin güzelleşmesine birazcık da olsa emeğimin geçmesine çok seviniyorum. Çünkü yıllardır binlerce site sakinimizle aynı sorunları yaşadık, aynı kaderi paylaştık. İnşallah yaşadığımız tüm sorunlar artık çözülür ve geçmişte kalır. Umarım tüm site sakinlerimiz duvarın bu son halini beğenir." 


Mücadele Gazetesi


Geri Dön