19 / 04 / 2024

Zeydan Karalar Adanalı müteahhitleri dinledi!

Zeydan Karalar Adanalı müteahhitleri dinledi!

Zeydan Karalar Adanalı müteahhitleri dinledi. Zeydan Karalar, İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiğini söyledi.



İnşaat Sektörii'nün önünü açacak toplantı  Adana  Müteahhitler Biriliği Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Karalar, İnşaat sektörünün ülkelerin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını belirterek, bu anlamada Adana'nın da kalkınabilmesi için inşaat sektörünün önün açılması gerektiğini söyledi. 

Başkan Karalar, "19802000 yılları orasında ülkenin kalkınmasında rol oynayan 2 sektör vardır. 

Biri tekstildir diğeri ise inşaattır. Halen inşaat sektörü Türkiye'nin kalkınmasında çok nemli faktördür ve olmaya devam edecektir. Sadece ülkemizde değil, gelişen bütün ülkelerde inşaat sektörü çok çok önemlidir. Bunun sonucunda inşaat sektörünün önünü açmak gerekir. 

Adana niteliksiz göç alıyor ama nitelikli göç veriyor! Burada niteliksiz göçü de alan nitelikli göçüde veren Seyhan... 

Adana yaklaşık 7-8 senedir 50 bin civarında göç alıyor, 60-65 bin civarında göç veriyor. Göç verdiği insanlar ise kendini yetiştirmiş nitelikli Adana'ya faydalı olacak kişiler. Gündüz nüfusumuz 1.6 milyon gece nüfusumuz ise 800 bin... 

hizmet için 800 bin üzerinden yardım alıyoruz. 

1.6 milyona hizmet ediyoruz. Buda hizmetler açısından belediyemizin bir dezavantaj" dedi. 


Adana Bölge


Geri Dön